TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI GÜCÜNE GÜÇ KATTI

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI GÜCÜNE GÜÇ KATTI

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI GÜCÜNE GÜÇ KATTI
Bu haber 2022-09-01 10:35:37 eklenmiş

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

TECRÜBELİ SİYASETÇİ İŞADAMI AHMET OĞUZ TDP SAFLARINA KATILDI

Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Sema Tunca, Mersin'de yaptığı çalışmalarla Türkiye ve Mersin'de adından sıkça bahsettiren ve güzel bir işe daha imzasını atan Başkan Tunca, İl Teşkilatını daha da güçlendirmeye devam ediyor.

Doğruyol Partisi'nden 49 İl'de toplu istifa ettiler, Türkiye Değişim Partisi saflarına katıldılar.

TDP Mersin İl Binası önünde partiye katılım töreni gerçekleşti.

Katılım proğramına TDP Teşkilatlanmalardan ve Yapılanmalardan Sorumlu Koordinatör tecrübeli siyaset adamı Sebahattin Aydın, Teşkilatlanma Başkan Yardımcıları, TDP Mersin İl Başkanı Sema Tunca, Başkan Vekili İsa Çelik, İl Başkan Yardımcıları Cüneyt Güneş, Ahmet Can Öztornacı, TDP Mezitli İlçe Başkanı Kerim Özel, TDP Toroslar İlçe Başkanı Erdal Baran, TDP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı İşadamı Mehmet Aydın, İşadamı Serkan Bozkurt, Suna Büber, TDP İl Yönetimi, partililer ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Katılım Töreninde Mersinin yakınen tanıdığı işiadamı Türk Siyasetine bir dönem damgasını vuran Merhum Metin Oğuz'un oğlu tecrübeli siyasetçi İşadamı Ahmet Oğuz'a TDP rozeti yakasına takılarak, Oğuz TDP'ne merhaba dedi.

Katılım töreninde konuşan, TDP Mersin İl Başkanı Sema Tunca yaptığı önemli açıklamada, bugün partimize güçlü bir katılım oldu. Bu katılımı sağlayan TDP Teşkilatlanma ve Yapılanma Koordinatörümüz Sebahattin Aydın başkanıma, ve Ahmet Oğuz beye kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çünkü gücümüze güç kattıkları için. Hep birlikte çok güzel işlere ve projelere imzamızı atacağız. Öncelike hedefimiz Milletvekili olmak değil, Türkiye'de Türkiye'nin bütünlüğünü korumak, gençlerimizin umudu olmak. Çare olmak için adım attık. Milletvekili olsamda olmasamda biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Buraya kadar gelen tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. TDP Mersin'de gücüne güç katmaya devam edecek, daha da büyüyeceğiz, bu yolda emin adımlarla yürüyoruz dedi.

Daha sonra duygularını paylaşan İşadamı Ahmet Oğuz yaptığı açıklamada, başta TDP Genel Başkanımız saygıdeğer Mustafa Sarıgül liderimize, Teşkilatlanmadan ve Yapılanmalardan Sorumlu değerli Koordinatörümüz sayın Sebahattin Aydın Başkanıma, Genel Merkez Genel Başkan Yardımcılarıma ve TDP Mersin İl Başkanımız çok değerli Sema Tunca Başkanıma bana görev verilmesinden dolayı son derece onurluyum ve gururluyum. İnanıyorum ki, gücümüze güç kattık, Mersinde çok güzel çalışmalara imzamızı atacağımızdan hiç şüphem yok. Doğru yerdeyiz, doğru yerde inandığımız için buradayız. Mutluyuz, gururluyuz. Türk halkına, Türk Milletine hizmet vermek için buradayız. Değerli Başkanlarım bana bu görevi verdikleri için çok teşekkür ediyorum.Mersin'de çok güzel işlere imzamızı atacağımıza gönülden inanıyorum dedi.

AYDIN, TDP'NİN BARAJ SORUNU YOK DEDİ.

TDP Teşkilatlanma ve Yapılanmadan Sorumlu Koordinatörü Sebahattin Aydın ise burada önemli açıklamalara değindi. Aydın, Türkiye'de bir değişeme ihtiyaç duyulduğuna inandığımız için ismini zikretmekde istemiyorum 49 il'de toplu istifa ederek, TDP Lideri sayın Mustafa Sarıgül'le yol yürümeye karar verdik. Türkiye'de değişimin şart olduğunu gördük. İnşallah Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül'ü Başbakan yapacağız. Başbakan olarak göreceğiz. TDP'nin baraj sorunu yok, ne sağ, ne de solla sorunumuz yok. Biz Türkiye'de Genel Başkanımız Sarıgül'le dertleri çözmek, Genel Başkanımız Sarıgül'ün dediği gibi biz milletimizin dertlerine derman olmak için geliyoruz. Sorunları çözmeye geliyoruz. Tek hedefimiz budur. Burada bulunmamızın nedeni ise Mersinin tanıdığı çok büyük bir işadamı ve iyi bir siyaset adamı Merhum Metin Oğuz'un Türk siyasetinde birçok kişiyi ve kişilere belirli yerlere getirmiş, kendisine Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyor bu vesile ile merhum Metin Oğuz abimizin çok kıymetli oğlu İşadamı Ahmet Oğuz'u TDP'ne kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor ve parti rozetini yakasına taktık. Ahmet Oğuz ile çalışmak bize kısmet oldu. Bu durumdan son derece çok mutluyuz, onurluyuz. Bizi çok mutlu etti. Aydın, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül'ün bir sözü var. ''BAŞIN DÜŞERSE DARA, SARIGÜL'Ü ARA'' bundan sonra herkes Sarıgül'ü arayacak. Sarıgül ulaşılamayacak bir BAŞBAKAN olmayacak Türkiye'de. Sayın Ahmet Oğuz daha önce bizim İl Başkanımızdı. Kendisini Sema Başkanımıza teslim ediyoruz. Mersinde çok güzel çalışmalar yapacaklarına inanıyoruz. Sema Tunca Başkanımızı hem Mersin'de hem Türkiye genelinde tanınmış bir isim. Sema Başkanımızı ve Ahmet beyi TDP Mersin Milletvekili olarak TBMM'de görmek istiyoruz dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi