AKDENİZ İLÇE ÇOK ÇOK ''İYİ''

AKDENİZ İLÇE ÇOK ÇOK ''İYİ''

AKDENİZ İLÇE ÇOK ÇOK ''İYİ''
Bu haber 2022-08-12 11:40:02 eklenmiş

AKDENİZ ÇOK ÇOK ''İYİ''

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Sizlere bir insan portresi aktaracağım şimdi.

Kendisi İşinsanı, naifliği, beyefendiliği, kişiliği ile örnek bir vatan evladı.

O, çalışkan, genç, dinamik ve proje odaklı. Hem işine bağlı, hem gücüne bağlı bir abimiz.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Türk Siyasetinin de deneyimli ve tecrübeli ismi. Evet, kimden bahsettiğimi söyleyeyim Ayhan AKŞAHİN.

İYİ PARTİ AKDENİZ İLÇE BAŞKANI İŞİNSANI AYHAN AKŞAHİN'i gerek ilçe binasında gerek ise kendisinin iş ofisinde fırsat buldukça ziyaret eder, çayımızı kahvemizi içerken gerek ülke gündemi konusunda gerekse Mersin ve Akdeniz konusunda önemli konuları hep masaya yatırır, sohbet ederiz. İYİ de yapıyor ve konuşuyoruz.

Başkan AKŞAHİN'e İYİ PARTİ AKDENİZ İLÇE nasıl bir çalışma içerisinde sorduğumda gayet net bir cevap verir.

Başkan AKŞAHİN yaptığı açıklamada, İYİ PARTİ AKDENİZ İLÇE TEŞKİLATI'mız, her zaman sahada, hummalı bir şekilde partimizin oy çıtası her zaman en yükseklere çıkarmak için gece-gündüz, yağmur-çamur demeden, düğün, dernek, taziye, STK'lara, ziyaretlerimiz sürerken, İYİ PARTİ GENEL BAŞKANIMIZ SAYGIDEĞER MERAL AKŞENER LİDERİMİZİ BAŞBAKAN yapacağız. Türkiye-Mersin-Akdeniz her zaman ''İYİ OLACAK'' ''AZ KALDI'' diyerek, şuan Türkiye'nin en İYİ'si İYİ PARTİ'dir.

Mersin'de partimiz her alanda sahalardayız. İYİ çalışıyoruz, AKDENİZ İLÇEMİZDE ve tüm Mersin Merkez dahil 13 ilçemizde var gücümüzle çalışıyoruz. Gitmedik yer, sıkmadık el bırakmıyoruz. Vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Esnaf, emekli, çiftçi, işsiz gençler, çabamız sorun ve sıkıntılarını bizzat yanlarına yerinde giderek yaptığımız ziyaretlerde sorun ve sıkıntılarının çözümü için çalışıyoruz. Ama AZ KALDI, GENEL BAŞKANIMIZ MERAL AKŞENER gelecek bu dertler sorun ve sıkıntılar bitecek. Başkan AKŞAHİN, MERSİN'de oy çıtasını en üst seviyelere çıkarttık. İYİ PARTİ GENEL VEYA YEREL SEÇİMLERDE MERSİN'DE 1. PARTİ olacak. Şuan İYİ PARTİ AKDENİZ İLÇE olarak ise partimize yaptığımız yeni üyelerimizle birlikte İYİ PARTİ AKDENİZ İLÇEMİZ anketlerde de bildirildiği gibi 2.'liği zorluyoruz. Şuan İYİ PARTİ AKDENİZ İLÇE TEŞKİLATI'mızın yaptığı güzel çalışmalar doğrultusunda oy oranımızı Yüzde % (yüz) artırdık. Çok güzel işlere ve çalışmalara İYİ PARTİ AKDENİZ İLÇE TEŞKİLATI olarak imzamızı attık. Başkan AKŞAHİN, son olarak ise ben ve ilçe teşkilatımızda görev alan yol arkadaşlarımıza bu kutlu davada emek veren çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan yönetim kurulu üyelerime ve değerli partililierimize teşekkür ediyorum. AZ KALDI diyerek sözlerini


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi