BAŞKAN DUTAR, ''MEVCUT HÜKÜMETİ SERT BİR DİLLE UYARDI.''

BAŞKAN DUTAR, ''MEVCUT HÜKÜMETİ SERT BİR DİLLE UYARDI.''

BAŞKAN DUTAR, ''MEVCUT HÜKÜMETİ SERT BİR DİLLE UYARDI.''
Bu haber 2022-08-06 20:19:10 eklenmiş

BAŞKAN DUTAR, MEVCUT İKTİDARI SERT BİR DİLLE UYARDI.

Haber/İsa ÇAKICI

İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANI TECRÜBELİ SİYASETÇİ MEHMET DUTAR, PARTİSİNİN DÜZENLEDİĞİ ''BÜYÜK GÜLNAR BULUŞMASI VE TOPLU KATILIM TÖRENİ''NDE MEVCUT CUMHUR İTTİFAKINA YÜKLENDİ.

İyi Parti Gülnar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği etkinliğe katılan İl Başkanı Mehmet Dutar, burada yaptığı açıklamayla açtı ağzını, yumdu gözünü. Zaman zaman konuşmaları sırasında partililerin alkışları ve beğenisini alan Başkan Dutar, Gülnarlı hemşehrileri ve partililerinden tam not aldı.

Başkan Dutar, Gülnar İlçesinde bir düğün Salonu'ndan Gülnar'dan tüm Türkiye'ye seslendi.

İyi Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar burada yaptığı açıklamada, bugün bu coğrafyada büyüdüğüm ve yaşadığım Gülnar'da sizlerle bir arada olmaktan onur ve şeref duyuyorum. Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerle ve bu yüğit kadrolarla verdiğimiz mücadele bir siyasi oluşumdan öte bir hareket. 20 yıldır ülkeyi yönetenler, milleti sindirdiler, milleti korkuttular. Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün temel taşlarını yerinden oynattılar. Milli Eğitim'den, sağlığına, sağlıktan, askeriyesine, bu coğrafyada yaşayan yiğit anaların evlatları bir çoğu askerdir. Bu coğrafyada evlatları ya okuyacaktır, ya da devletine hizmet edecektir. Ya bir sanayide çalışacak usta olacaktır. Ya da bu coğrafyada çobanlık yapacak, buğday ekip, elma toplayacaktır, bağ budayacaktır. Çünkü bu coğrafyanın başka bir kaderi yok. Başkan Dutar, bu coğrafyanın arka sokaklarını iyi bilmek, perde arkasını iyi bilmek gerekir.

Bakın bunları niye anlatıyorum. BAŞKAN DUTAR GÜLNAR'DAN BU İKTİDAR SESLENİYORUM

Yukardan kaf dağından bakan, kendini beğenmiş bir sürü siyasetçiyle, altlarında Milyar Dolar'lık lüks son model araçlarla bu coğrafyalarda boy gezdirmeye başladılar.

Başkan Dutar, Anadolu'da bir CUMHURİYET KADINI çıktı, O, Bir Anne, Genel Başkanımız Meral AKŞENER, Dedi kİ, ben bir köylü kızıyım, Devletin okulunda okudum, Devletim beni yetiştirdi, Milletvekili oldum, TBMM'de Grup Başkan Vekili oldum, İçişleri Bakanı oldum. Milletim bu haldeyken çaresizken, ben bu adaletsiz düzenin karşısında ezilmeyeceğim dedi. Anadolu'da cesur insanları yanına aldı. Anında İYİ PARTİ'yi kurdu. Ve bugün Türkiye'ye UMUT oldu, şimdi İKTİDAR'a yürüyoruz.

BAŞKAN DUTAR, BURASI GÜLNAR, BURASI ER MEYDANI diyerek,

mevcut iktidara tekrar tekrar sesleniyorum bu salondan, bu salon İyi Parti'nin Mersin'deki İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ'NÜN İŞARETİDİR. Bu coğrafyanın insanları inandığını 'DUTAR' Ben inanıyorum ki, yiğit anaların, yiğit babaların kalplerine işlemiş, Genel Başkanımızın o annelik duygusu bu coğrafyada hakim kılınmış. İşte Genel Başkanımız, Anadoluda unutulan insanlarımıza, çiftçilerimize, emeklilerimize, EYT'lilerimizi, esnaflarımıza ve işsiz gençlerimze, hatırlatmak içinTürkiye'yi karış karış geziyor. Genel Başkanımız Anadoluyu geziyor, biz de Mersin'de yol arkadaşlarımızla Mersin'in her ilçesini, mahallesini, sokaklarını karış karış geziyoruz. Bu coğrafyadan vatan haini çıkmaz, bilhasa vatansever insanlar çıkar.

BAŞKAN DUTAR KPSS İÇİN DE GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRDİ

Başkan Dutar, önceki gün KPSS sınavı yapıldı, oldu ve bitti. Bakın buradan İSLAMİYETLE yola çıkanlara sesleniyorum.

Bu Kps sınavında yapılan en büyük kul hakkıdır. Haramdır ve günahtır. Yazıktır bu millete, gece yarısı YÖK Başkanını görevden aldım demeyle kimse sorumluluktan kurtulamaz. Türk Milleti'nin umudunu çaldınız. Gençlerimizin yarınlarını çaldınız. Mevcut Cumhur İttifakını İSTİFAYA davet ediyorum. İSTİFA ETMENİZ GEREK diyen Başkan Dutar, ne kadar kaçarlarsa kaçsınlar, yaptıklarının hesabını İYİ PARTİ İKTİDARINDA  hesabını tek tek soracağız. Bu partiye gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum. Bu çocukların vebali, geleceği bizim omuzlarımızda. İYİ PARTİ olarak, bu liyakat sistemini bu hırsızlığı ortadan kaldıracağız. Bunun hesabını sizin helal oylarınızla soracağız. Bir ve beraber olacağız. Bu kutlu yolda yürüyüşümüzü sizlerle birlikte İYİ PARTİ'yi İKTİDAR'a taşıyacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER'i BAŞBAKAN yapacağız.

Başkan Dutar son olarak ise mevcut iktidarın 20 yıldır yapmadığı 50 Km'lik  MERSİN*GÜLNAR yolunu da bir an önce yapılmasını yapılmaması halinde yine İyi Parti iktidarında kendilerinin yapacağı sözünü Gülnar'lı hemşehrilerine ifade etti.

Daha sonra İyi Parti Gülnar İlçe Başkanı Ömer Tan ve İlçe Teşkilatı'nın özverili bir şekilde yaptıkları çalışmalar neticesinde partiye yeni üye toplukatılımı yeni üyelerin yakalarına parti rozeti takılarak gerçekleşti.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi