Başkan Tarhan Semt Pazarını Gezdi

Başkan Tarhan Semt Pazarını Gezdi

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Menderes Mahallesinde Perşembe günleri açılan semt pazarını ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.
Bu haber 2022-08-05 11:45:49 eklenmiş

 Ziyarete pazarcılar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette vatandaşlardan gelen görüş ve önerileri dinleyerek, kendisine iletilen sorunların çözülmesini sağladı.

Ekonomik sıkıntılar, alım gücünün düşmesi gibi sıkıntılarını paylaşan vatandaşlar, Başkan Tarhan’a sürekli halkın içerisinde ve ulaşılabilir olması nedeniyle teşekkür etti.

Mezitli’de pazar alanlarının tamamına yakınının üzerini kapattıklarını dile getiren Başkan Tarhan, kalan tek Pazar yerinin de önümüzdeki günlerde kapatılacağını söyledi.

Halkın ve esnafın daha rahat ve sağlıklı bir şekilde pazar yerinden faydalanabilmeleri için başlattıkları çalışmaların aşamalı bir şekilde gerçekleştireceğini belirten Başkan Tarhan, "Önceliğimiz halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek. Semt pazarlarımız daha önce pazarcı esnafımızın derme çatma brandalarıyla kapalıydı. Artık tamamına yakınının üzerini kapattık. Perşembe pazarımızın da kısa sürede üzerini kapatarak tüm pazarlarımıza olduğu gibi modern çağdaş yapısına kavuşturacağız. Bu güne kadar kapatmamış olmamızın nedeni bürokratik bazı engelleri aşmaya çalışmamızdan dolayıdır. Esnafımız ve Oda Başkanımızla gerekli görüşmeleri yapmak amacıyla ziyaretimizi yaptık" dedi.

Mezitli Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur da pazarcı esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenmesi ve yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Tarhan’a teşekkür etti.


ETİKETLER :
Diğer YEREL haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi