Mezitli Belediyesi Personeline Şeker ve Kanser Taraması

Mezitli Belediyesi Personeline Şeker ve Kanser Taraması


Bu haber 2022-07-26 15:21:42 eklenmiş

Mezitli Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile belediye çalışanlarına Şeker ve Kanser taraması gerçekleştirildi. Mezitli Belediyesi Ana Hizmet Binası girişinde, vatandaşlara sağlık görevlileri tarafından şeker ve kanser taraması gerçekleştirilirken, daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için bilgilendirmeler yapıldı. Ölçümlerin sonucunda sorun tespit edilen çalışanlara ilgili aile hekimlerine ve sağlık kuruluşlarına gitmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da standın açıldığı yere giderek şeker ve kanser taraması yaptırdı.

 

Özellikle pandemi sürecinde sağlığın ve sağlık hizmetlerinin daha fazla önem kazandığını söyleyen Başkan Tarhan, çalışanlarının sağlığını ve huzurlu çalışmalarını ön planda tuttuklarını belirtti.

 

Önceki yıllarda da çeşitli kurum ve kuruluşlarla benzer sağlık taramaları gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Tarhan, “Mezitli Belediyesi olarak hangi yaşta olursa olsun gerek çalışanlarımızın gerekse tüm vatandaşlarımızın aktif ve kaliteli şekilde yaş alması için tüm önlemleri alıyor, bu alandaki hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde ara ara belediye personelimiz ve vatandaşlarımıza farklı konularda sağlık taraması gerçekleştirdik. Özellikle hastalıkların erken teşhisi ve tedavisini sağlamak amacıyla şeker ve kanser taraması yaptık. Sağlık kuruluşlarında kısa sürede yapacakları ölçümlerle erken teşhis yapılmasının olası sağlık sorunlarının çözümü açısından büyük öneme sahip olduğunu anlatmaya çalıştık” dedi.

 


ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi