Gençlerden TDP'ne Büyük İlgi.

Gençlerden TDP'ne Büyük İlgi.

Gençlerden TDP'ne Büyük İlgi.
Bu haber 2022-07-07 10:00:51 eklenmiş
GENÇLERDEN TDP'NE BÜYÜK İLGİ
Haber/İsa ÇAKICI 
Evet, o durmuyor, koşuyor, çalışıyor, partisine yeni yeni üyeler kazandırıyor. Gençlere partisinin verdiği değeri adeta diğer partileri kıskandırırcasına inat, kendi de değer veriyor ve Mersindeki gençleri partisi Türkiye Değişim Partisi'ne kazandırıyor.
O, Mersin'de tanınmış ve sevilen  Şehitoğlu Ailesinin bir ferdi  olan Turhan Şehitoğlu, partide görevi TDP Mersin İl Başkanı sayın Sema Tunca'nın  Başdanışmanı.
Şehit oğlu, her zaman olduğu gibi partisine yeni üyeler yapan şimdi ise pırıl pırıl gençleri TDP'ne kazandırdı.
Hangi siyasi parti olursa olsun partide görev almışsa partisi için gece gündüz demicek, çalışacak proje üretecek İl Başkanına sunacak. 
Bir gazeteci basın mensubu olarak TDP Mersin İl Başkan Başdanışmanı Turhan Şehitoğlu abimi kutlar, başarılarının devamını diliyorum.
Mersinli gençler TDP dedi.
Şehitoğlu, gençlerle birlikte Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanlığı Binasına gelerek, TDP Mersin İl Başkanı Sema Tunca, Başkan Vekili İsa Çelik, Başkan Yardımcısı Cüneyt Güneş ve partililer ile tanıştılar, hoş sohbet yaptılar, Başkan Tunca, TDP'nin geleceğimiz olan gençlerimiz için ve gelecek nesillere emanet edeceğimiz ülkemiz için Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül'ün gençlere önem verdiği ve partimizin gençler için bir çok güzel projeleri TDP İktidarında hayata geçirecek. Siz değerli gençlerimiz için parti politikalarımız içinde yer alan bazı projelerimizden söz etmek istiyorum diyen Başkan Tunca,
TDP İktidarında, "Kredi ve Yurtlar Kurumu, 'Öğrenci Ağırlama Merkezi' olacak"
Türkiye Değişim Partisi’nin gençlere büyük önem verdiğini söyleyen Tunca, iktidara gelmeleri halinde gençler için yapacaklarını şöyle anlattı:
"Gençler bizi eleştirmekten asla ve asla çekinmeyin. Gençler bu ülkenin geleceği sizin. Gençler değişimi sizin sağlayacağınıza inanıyorum. Ama bugün gençlere baktığımız zaman üzülüyoruz.Gençlerin çoğu iş bulamıyor. Gençlerin çoğu ne yazık ki mağdur. Üniversiteye giden gençlerimiz ne yazık ki teknolojiden yeteri kadar yararlanamıyorlar. İnternet bağlantısı kuramayan, ekonomik nedenlerle gençlerimiz var. TDP iktidarında gençlerimize söz veriyoruz. Üniversiteyi bitirene kadar bütün teknolojik araçlardan ücretsiz olarak yararlanacaksınız. Wifi olsun, internet olsun, bunların tamamı size mutlaka ve mutlaka ücretsiz olacak. Çünkü üniversite gençliği bizim geleceğimiz olacak. Bir başka olayımız şu; bakıyorsunuz genç Kredi ve Yurtlar Kurumu’na gidiyor. Orada yazıyor 'Kredi ve Yurtlar Kurumu' diye. Asla orada 'Kredi ve Yurtlar Kurumu' diye yazmayacak, 'Öğrenci Ağırlama Merkezi' yazacak. Gençlerimiz üniversiteyi bitirene kadar, o gençlere ‘paran var mı’, ‘pulun var mı’ diye sormayacak. O gençlere bir tek soru soracağız. Evlatlar Allah’ım size zihin açıklığı versin. Çalışın ve bu ülkenin gelişmesine güçlenmesine katkıda bulunun. İşçi gençlerimiz var, köylü gençlerimiz var, bir de işsiz gençlerimiz var. Ki, o işsiz gençlerimiz bizim yüreğimizi yakıyor. Bu devirde bir annenin babanın çocuğu, torunu işsizse o eve mutluluk olması mümkün değildir. Gençler söz veriyoruz. Hepiniz işe girene kadar. Asla ve asla Türkiye Değişim Partisi’nde uyumak yok. Çok çalışacağız gençler. Azimli ve gayretli olacağız. Değişimi sağlayacağız. Ülkemizin önünü ve sizin önünüzü Türkiye Değişim Partisi açacak.” diyen Tunca bu projeleri TDP İktidarında Genel Başkanım Sarıgül liderliğinde siz değerli gençlerimize armağan edeceğiz dedi.
Daha sonra geleceğimizin gençlerine parti rozetleri yakalarına takılarak TDP Ailesi Çatısı altında oldular .

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi