TDP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aydın Mersin'de Basın Toplantısı Düzenledi.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aydın Mersin'de Basın Toplantısı Düzenledi.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aydın Mersin'de Basın Toplantısı Düzenledi.
Bu haber 2022-07-02 18:34:22 eklenmiş
TDP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aydın Mersin'de Basın Toplantısı Düzenledi.
Haber/İsa Çakıcı 
Toplantı TDP Mersin İl Binasında gerçekleşti.
Basın toplantısına TDP Mersin İl Başkanı Sema Tunca'nın yanısıra İl Başkan Vekili İsa Çelik, İl Bşk. Yardımcısı Cüneyt Güneş,  İl Başkan Danışmanı Turhan Şehitoğlu, , Tarsus İlçe Başkanı Hüseyin Can Hiçden, Mezitli İlçe Başkanı Kerim Özel, Akdeniz İlçe Başkanı Savaş Temel, Toroslar İlçe Başkanı Erdal Baran, İl, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, basın mensupları ve  partililer katıldı.
TDP Mersin İl Başkanı Sema Tunca burada yaptığı kısa konuşmasında, TDP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hasan Aydın beye öncelikle  hoş geldiniz diyorum. Değerli basın mensupları İlçe Başkanlarım, İl,İlçe Gençlik Kolları Başkanlarım, İl İlçe Yönetim Kurulu Üyelerim hepiniz hoş geldiniz diyorum.
TDP olarak böyle güzel bir ailenin içinde olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Türkiye'nin geleceği çocuklarımızın geleceği ve gelecek nesillere bırakacağımız ülkemiz için çok heyecanlı bir şekilde coşkulu bir şekilde çalışıyoruz, çalışmalarımıza da devam edeceğiz diyen 
Başkan Tunca, sözü Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hasan Aydın beye bırakıyorum dedi.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aydın burada yaptığı basın toplantısında çok önemli konuları Mersin Basını ile paylaştı.
 
Aydın,  “TÜRKİYE’NİN ACİLEN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR" Türkiye Değişim Partisi’nin tüm genel merkez yöneticileri ülke çapına dağıldılar.Mersin’e ise genel başkan yardımcısı Hasan Aydın geldi.Aydın Parti il merkezinde yaptığı basın toplantısında şu konuların altını çizdi.
Türkiye Cumhuriyet döneminin en ağır şartlarını Cumhuriyet’in ilk yıllarında alın teriyle kurduğu tersaneler, limanlar, kömür ocakları, Sümerbanklar, enerji ve buna benzer Tüm KİT’ler ecnebi ve yandaşlara peşkeş çekildi.İşçimiz, Köylümüz, Esnafımız, emeklimiz, sanayicimiz zor durumda.Yurttaşlarımız açlık sınırında değil altında. Bir çok tarım ürünü sattığımız dönemden samana muhtaç döneme gelmişiz
İç politikada iflas edildiği gibi  dış politikada da iflas edilmiştir.Son Finlandiya ve İsveç’in Nato üyeliğine alınması şaşkınlık yaratmıştır.Bu işte en fazla zararı Türkiye’nin göreceği kesin.NATO, Amerika Batı dostlarımız değildir. Cumhur İttifakı her konuda iflas etmiştir.Millet ittifakının bir programı yoktur.O masada oturanların çoğu bu sorunları başımıza bela edenlerdir.CHP köklerinden kopmuştur.CHP artık Atatürk’ün partisi değildir.
Ülkemizin acilen bir değişime bir çıkışa ihtiyacı vardır.Partimiz bu konuda önderlik etmektedir.Gerekirse yeni yapılanmalar,yeni ittifaklar gündeme gelecektir.Ülkeyi ve milletimizi seçeneksiz bırakmıyacağız dedi.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi