Fuat Değer İYİ Parti'ye katıldı

Fuat Değer İYİ Parti'ye katıldı

İYİ PARTİ'YE DEĞER. TECRÜBELİ SİYASETÇİ FUAT DEĞER İYİ PARTİ'DE.
Bu haber 2022-06-30 09:22:53 eklenmiş
İYİ PARTİ'YE DEĞER.
Haber/İsa Çakıcı
Beklenen geçiş İYİ oldu.
Evet, Mersin ve Mezitli halkının yakinen tanıdığı ve sevilen, kişiliği ile  onurlu ve gururlu duruşuyla  Değer Ailesinin değerli insanı, o bir işinsanı, proje odaklı, ülkesi ve memleketi için çalışan üreten, projelerini hayata geçiren çiftçinin yanında, bulunduğu ilçede halkının emrinde olan, 7'den 70'e her kesimin yanında olan benimde sık kullandığım cümlem olan sevgili Fuat Değer haklının yanında haksızın karşısında duruşuyla, bütün çabası Mersin aşığı, Mezitli aşığı kişiliği ile tüm çevrelerin takdirle karşıladığı değerli insan, değerli abim Sayın Fuat Değer'e yeni ve İYİ olan şuan Türkiye'nin en İYİ'si İYİ Parti'ye katılması Mersin-Mezitli'de büyük sevinç ile karşılandı. Değerli abime yani Fuat Değer'e Mezitli DEĞER bilmem anlatabildim mi? O, bir gün Mezitli'de Mezitli Belediye Başkanı olacak. Buradan benim nacizane görüşüm fikrimdir. İYİ Parti Fuat DEĞER'e şimdiden sahip çıksın.
Değerli Fuat DEĞER abime şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tebrik ediyorum. Kendisine İYİ çalışmalar diliyorum. İYİ ki, varsın. 
Buradan başta İyi Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar''ı, İyi Parti Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin Çelik'i, ve İyi Parti Yenişehir İlçe Başkanı Turgut Kahraman Turgutkaya'yı kutluyorum. Çok Değerli ve İYİ insanları İYİ Parti saflarına kazandırdıkları için.
İyi Parti Türkiye'de gözünü açtı ve #Azkaldı. #NOKTA.
Şimdi Fuat DEĞER'in açıklamasını sizlere aktarıyorum.
Değerli dostlarım,
Bugüne kadar gerek stk temsilciligimde, gerekse siyasi parti mücadelemde beni hiç bir zaman yalnız bırakmadınız...
Sizlere minnettarım...
Bağımsız meclis üyesi olarak görev yaptığım mezitli belediyesinde, ülkem ve memlekettim için bir karar vermem gerekiyordu, siyasi geleceğim adına...
Görüş alışverişinde bulunduğum, düşüncelerine değer verdiğim dostlarımın önerisi ve birlikte yürüdüğüm sevdiklerimin tavsiyesi üzerine, 
Artık,  siyasi mücadelemi  ülkem, memlekettim ve de sizler adına İYİ PARTİ saflarında sürdüreceğim.
Dün,  İyi Parti il başkanlığı ziyaretimde, beni yalnız bırakmayan,
Mezitlli ve Yenisehir İyi Parti İlçe Başkanlarına, mezitli, yenişehir ve akdeniz muhtarlar dernek başkanlarına, merkez dört ilçeden gelen onlarca muhtarımıza, mersin ziraat odası ile mersin pazarcılar odası başkanlarıma  teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
Ortak paydamız, sevdamız MERSIN...
Bugün bizleri dostlarımızla ağırlayan İYİ  PARTİ İL Başkanı Mehmet Dutar başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.
Beni saflarina dahil eden Genel  başkan Meral Akşener'e, genel başkan yardımcıları  ile gurup başkanlarına , Gik üyelerine, ve de iyi parti saflarında yer alan tüm aile  bireylerine sonsuz teşekkürlerimi ve de saygılarımı sunarım.
Bugün itibariyle yer aldığım iyi partiyi iktidara taşımak için gece gündüz demeden çalışacagıma, kamuoyu önünde SÖZ VERİYORUM..

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi