Başkan Gezer, "Zafer Mezitli'de Bizim Olacak" Dedi.

Başkan Gezer, "Zafer Mezitli'de Bizim Olacak" Dedi.

Başkan Gezer, "Zafer Mezitli'de Bizim Olacak" Dedi.
Bu haber 2022-06-28 13:37:13 eklenmiş
GEZER;"MEZİTLİ'DE ZAFER BİZİM OLACAK" DEDİ.
Haber/İsa Çakıcı
Zafer Partisi Mezitli İlçe Başkanı İşinsanı Cevdet Gezer ile yaptığımız sohbette, Mezitli İlçemizde yapacağımız güzel çalışmalarla ben ve yönetim kurulundaki yol arkadaşlarımla Mezitli'den, Mersin'den tüm Türkiye'ye imzamızı atarak Zafer Meşalesini yaktık diyerek, ilk yapılacak genel seçimlerde "Mezitli'de ve Mersin'de tüm Türkiye'de Zafer Partisi Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ Liderliğinde tek başına iktidar olacağız. "Zafer Bizim Olacak" dedi.
Mevcut Cumhur İttifakının Türkiye'yi iyi yönetemediğinin altını çizen Başkan Gezer, Türkiye'de sığınmacıların çokluğu, ekonominin bittiği, art arta gelen zamların yaşandığı ülkemde, üniversiteden mezun olmuş öğrencilerimiz ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin işsiz olduğu bu günlerde, çiftçimiz üretemez hale gelmiş, ürünü mahsülü para etmezken zarar görerek çiftçimiz perişan halde iken, evine bir ekmek dahi götürmekte zorlanan esnafımız kan ağlıyor. Türkiye'de olduğu gibi esnafımız Mersin'de de kepenk kapatıyor. Emekli perişan, asgari ücret işçiye, memura yetmeyen güzel ülkemde biz inanıyoruz ki, Türkiye'nin ümidi Ümit Özdağ Liderimizin Türkiye'de tek başına iktidarı ile ülkemde çaresini çözeceğiz. Zafer Partisi gelecek Sığınmacıların misafirliğine son vereceğiz. Zafer Partisi gelecek Türkiye'deki Suriyeli ne kadar sığınmacı varsa hepsi gidecek.
Başkan Gezer, Zafer inananlarındır. Türkiye"de Zafer, Zafer Partisinin olacak dedi.
Bilim, Birlik, Barış diyoruz. Sende kalbine dokun da gel. Mezitli'li hemşehrililerimizi bir çay bir kahve içmeye hem İl Binamıza hem de ilçe binamıza bekliyoruz dedi.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi