Meski, 4 Ayda 22 Bin 190 Ton Asfalt Kaplama ile tamirat yaptı

Meski, 4 Ayda 22 Bin 190 Ton Asfalt Kaplama ile tamirat yaptı

MESKİ Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının ardından zaman kaybetmeden başlattığı asfalt tamiratı işlerine aralıksız devam ediyor. 1 Mart 2022’den bugüne kadar 22 bin 190 bitümlü sıcak asfalt kaplama, 5 bin 880 ton asfalt yama çalışması yapan MESKİ ekipleri, vatandaşların taleplerini kısa sürede çözüme kavuşturuyor.
Bu haber 2022-06-26 11:43:10 eklenmiş

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün, altyapı çalışmaları sonrasında başlattığı asfalt tamiratı çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Asfalt Şube Müdürlüğü, çalışmalarına her geçen gün yenilerini eklemeyi sürdürüyor. MESKİ, 1 Mart 2022’den bugüne kadar Akdeniz ilçesine bağlı Çay, Çilek ve Özgürlük Mahallelerinde 22 bin 190 ton bitümlü sıcak asfalt kaplama, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerinin çeşitli mahallelerinde ise 5 bin 880 ton asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

Ayrıca, MESKİ birimlerinin altyapı çalışmalarının sonrasında kısa sürede yapılan asfalt tamiratı işlerinin yanı sıra, vatandaşların TEKSİN üzerinden bıraktığı onarım sonrası asfalt talepleri de kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.


ETİKETLER :
Diğer YEREL haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi