Başkan Tunca'dan Bakkallar ve Bayiler Odasına Nezaket Ziyareti.

Başkan Tunca'dan Bakkallar ve Bayiler Odasına Nezaket Ziyareti.

Başkan Tunca'dan Bakkallar ve Bayiler Odasına Nezaket Ziyareti.
Bu haber 2022-06-21 20:44:17 eklenmiş
BAŞKAN TUNCA'DAN MERSİN  BAKKALLAR ve BAYİLER ODASI'NA NEZAKET ZİYARETİ.
Haber/İsa ÇAKICI
www.habermetropol.net
Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Sema Tunca, İl Bşk. Yardımcısı Cüneyt Güneş, İl Başkan Yardımcısı Turhan Şehitoğlu ve İl Yön. Krl.Üyesi Şükrü Gök ile birlikte Mersin Bakkallar ve Bayiler Odası'na nezaket ziyareti yaptılar.
TDP Başkan ve Yönetimini Oda Başkanı Ramazan Turan ile Oda Bşk. Vekili Vedat Tatlı karşıladı.
Karşılıklı yapılan hoş sohbette Bakkal esnafının sorunları ve sıkıntıları masaya yatırıldı.
Mersin Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ramazan Turan burada yaptığı açıklamada TDP Lideri Mustafa Sarıgül'ü beğeni ile takip ediyoruz. Türkiye'nin önemli siyaset adamlarından biri. Dolayısı ile TDP Mersin İl Başkanım sayın Sema Tunca ve ekibi bizleri ziyaret etmenizden dolayı ben ve yönetimim adına sizlere çok teşekkür ediyor, bu ziyaretiniz bizi memnun etti. Sema Başkanıma ve ekibinize siyasi hayatınızda başarılar diliyorum. Biz bakkal esnafı günümüz Türkiye'sinde zor şartlarda hizmet veriyor. Bizim siyasilerden tek isteğimiz, bakkal esnafını ayakta tutabilmek için yerli marketlerden alış veriş yapmaları ve biran önce "Küçük Esnafı Koruma Kanunu"nu çıkarılması gerektiğinin altını çizdi. Bu konuda siyasetçilerin üzerinde durmasını istiyoruz diyen Başkan Turan ben şahsım adına her zaman Değişimden yana olan bir insanım. Türkiye'de de değişimin şart olduğunu da eklemek istedim. Size ve ekibinize başarılar diliyorum dedi.
Daha sonra konuşan TDP Mersin İl Başkanı Sema Tunca ise burada yaptığı açıklamada, gelecek nesillere faydalı olabilmek için çalışmalar ve projeler üretiyoruz. Sizlerin sorunu bizlerin sorunudur. Zincir Marketler konusunda halkımızı birlikte bilgilendirmemiz gerekmektedir. Sizlerin desteği ile bir kampanya başlatalım, çok ciddi bir sorun bu. Zincir Marketlerin kazancının Vergisi Türkiye'de kalmıyor, Yurt dışına gidiyor. Dolayısı ile Türkiye'ye büyük zararı oluyor. Halkımızı bu konuda Yerli Marketlerden alış veriş yapmaları konusunda bilgilendirmek için biz, TDP olarak kolları sıvadık. Bu vesile ile çaresi var, Çare Sarıgül, ben ve ekibimi kabul ettiğiniz için siz ve yönetiminize çok teşekkür ediyorum dedi.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi