Vali Pehlivan, ‘ÇBK önemli bir değerlidir’

Vali Pehlivan, ‘ÇBK önemli bir değerlidir’

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Yenişehir Belediyesi’nin kısa sürede önemli başarılara imza attığının altını çizerek, “ÇBK, ülkemiz basketboluna büyük kazanımlar sağlayan önemli bir değerdir” dedi.
Bu haber 2022-06-14 18:29:07 eklenmiş

 

ÇBK Asbaşkanı Ali Adalıoğlu, Genel Koordinatör Ender Ünlü, U16  takım sporcuları Ayşe Naz Harma ve Esra Güvenç, ‘Bitçi Kadınlar Türkiye Kupası’ ve ‘U16 Kızlar Türkiye Şampiyonası Kupası’ ile birlikte, Mersin’e yeni atanan Vali Ali Hamza Pehlivan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in de yer aldığı ziyarette, Vali Pehlivan’a forma hediye eden Genel Koordinatör Ünlü, kulübün A ve altyapı takımlarınca elde edilen başarılarından ve hedeflerinden söz etti. Vali Pehlivan’a başarı dileklerini ileten Ünlü, “Sayın valimiz daha önce görev yaptığı illerde spora ve sporcuya verdiği desteklerle tanınıyor. Kentimizin de sportif anlamda öne çıkan markaları ve isimleri mevcut. Bunlardan birisi de Çukurova Basketbol Kulübü’dür. Sayın valimizin destekleriyle çok daha önemli başarılar elde edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

 

Asbaşkan Ali Adalıoğlu ise ÇBK’nın örnek bir kulüp haline geldiğini ifade ederek, “Basketbol camiasını yakından tanıyan bir kulübüz. Amacımız ülke basketboluna yeni yetenekler kazandırmak. Bu noktada dünyada eşi benzeri bulunmayan bir tesise sahibiz. Çünkü biliyoruz ki en büyük yatırım gençliğe yapılan yatırımdır” ifadesini kullandı.

 

Şampiyonluklar nedeniyle ÇBK heyetini tebrik eden Vali Pehlivan ise “Kısa sürede önemli başarılara imza atan ÇBK, ülkemiz basketboluna büyük kazanımlar sağlayan önemli bir değerdir. Bu noktada Türkiye Kupası’nın kazanılması ve U16 takımımızın Türkiye şampiyonu olması, gerek ilimiz gerekse bölgemiz açısından büyük bir başarıdır. İnanıyorum ki Çukurova, bundan sonraki uluslararası turnuvalarda da hem kentimizi hem de ülkemizi  başarıyla temsil edecektir” şeklinde konuştu.


ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi