TÜRKİYE'DE ÇOK, MERSİN'DE TEK ŞEKÜRE GEMİCİ.

TÜRKİYE'DE ÇOK, MERSİN'DE TEK ŞEKÜRE GEMİCİ.

TÜRKİYE'DE ÇOK, MERSİN'DE TEK ŞEKÜRE GEMİCİ.
Bu haber 2022-06-08 22:33:43 eklenmiş
TÜRKİYE'DE ÇOK, MERSİN'DE TEK ŞEKÜRE GEMİCİ.
Haber/İsa ÇAKICI
Sizlere örnek bir insandan bahsedeceğim. İster beğenin ister beğenmeyin. Ben şahsım olarak her siyasi partiyi geziyor haberlerini yayımlıyorum. Yine örnek bir insandan kısaca bahsetmek istiyorum. O, aynı benim kafadan, haklının yanında haksızın karşısında, bilmem anlatabildim mi? Biri çıkar, çıkarı peşinde koşar. Gemici ise halkın, hakkını alabilmesi için peşinden koşar. Anadolu'nun her bir bireyinin peşinde gecesini gündüzü koşarak partisi ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ'ne oy çıtasını yükseltmek için maddi manevi düşünmez emin olun inanın ki, hakikaten gerçekten koşar. Yürümez bile koşar. Kendisine verilen önem ve değer karşısında koşar da koşar. Maşallah yorulmak nedir bilmiyor da...
Kendisi bilgisi, tecrübesi, siyasi bağlamda pişmiş tam bir Anadolu Kadını. Şimdiye kadar iki siyasi partide Mersin İl Başkanlığı yapmış, proje üretmiş, ürettiği projeleri hayata geçirmiş, girişken, proje odaklı kendisi aslen Kastamonu'lu, ancak  girişimci İşkadını olan Sayın Şeküre Gemici ekmeğini Mersin'de kazandığı için doğduğu yer her ne kadar Kastamonu olsada, doyduğu yer Mersin olunca, ben Mersin'i seviyorum. Mersin'e aşığım diyor ve ekliyor. Bana verilen değer neyse, o değere karşılık çalışmalarım bu yönde olur diyor ve bir de ayağına onca takılan çelmelere rağmen daha da hırslanıp başarı merdivenlerini tek tek tırmanıyor olan bir siyasi partinin Mersin'de tek ABP Genel Başkan Yardımcısı Şeküre GEMİCİ.
Evet, haber başlığımızda ne yazdık ''TÜRKİYE'DE ÇOK, MERSİN'DE TEK ŞEKÜRE GEMİCİ'' Dedik.
İKİ GENEL BAŞKAN GÖRDÜ HAK ETMEDİĞİ HALDE PARTİDEN İSTİFA ETTİ. 
ÇOK BAŞARILI VE ÇOK ÇALIŞKAN OLAN SAYIN GEMİCİ ARADIĞI PARTİYİ KENDİ BULMADI. BİZZAT TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİ ANKARA'DAN YİNE YENİ KURULMUŞ BİR SİYASİ PARTİDEN ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ'NDEN GELEN TEKLİF ÜZERİNE BU PARTİNİN TÜZÜĞÜ, MİSYONU VE VİZYONU KAFASINA UYGUN OLUNCA KABUL ETTİ. ANADOLU BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI SAYIN BEDRİ YALÇIN'IN OLURU İLE SAYIN ŞEKÜRE GEMİCİ ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE SICAK BAKARAK GÖREVİ KABUL ETTİ. ŞİMDİ PARİSİNİN OY ÇITASINI DAHA DA YÜKSEKLERE ÇIKARABİLMEK İÇİN GEMİCİ'NİN HER ANLAMDA BAŞ YARDIMCISI OLAN SEVGİLİ KARDEŞİMİZ İBRAHİM KURUCUDAL DA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞEKÜRE GEMİCİ'NİN YARDIMCISI OLARAK GÖREVİ KABUL ETTİLER. ŞİMDİ CANLA BAŞLA GENEL BAŞKANLARI OLAN BEDRİ YALÇIN İLE YOL YÜRÜMENİN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ DEDİLER.
Şimdi ise yaptığı başarılı çalışmalarla isminİ Türkiye duydu. Hatta Şeküre GEMİCİ ismi TBMM'de dahi ismi geçti. Neden çünkü başarılı bir siyasetçi, başarılı bir İşkadını.
ŞİMDİLİK KARAKALEM YAZIMA BURADA SON VERİYORUM VE EKLİYORUM SAYIN GEMİCİ VE KURUCUDAL SİZLERE GEREK SİYASİ HAYATINIZDA GEREK İSE ÖZEL YAŞANTINIZDA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYOR, ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi