Zafer Partisi Mersin 2+3=5

Zafer Partisi Mersin 2+3=5

Zafer Partisi Tarsus ve Erdemli İlçe 1. Olağan Kongrelerinin ardından 29 Mayıs 2022 Tarihinde Pazar günü (bugün) İl Binasında Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçe 1. Olağan Kongresini yaptı.
Bu haber 2022-05-30 13:27:51 eklenmiş
Zafer Partisi  Mersin 2+3=5
Haber/İsa ÇAKICI
www.habermetropol.net
Zafer Partisi Tarsus ve Erdemli İlçe 1. Olağan Kongrelerinin ardından 29 Mayıs 2022 Tarihinde Pazar günü (bugün) İl Binasında Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçe 1. Olağan Kongresini yaptı.
Yapılan Kongrede Zafer Partisi Toroslar lağan Kongrenin Divan Başkanı Yılmaz Aydoğan olurken Divan Başkan Yardımcısı Feyruz İstanbulu oldu. Katip Üyeler ise Aynur Gündoğdu ile Taner Gök oldu.
Olağan Kongrede ilk sözü Zafer Partisi Toroslar İlçe Başkanı Kemal Gündoğdu yaptı.
 Gündoğdu, ÇOK DEĞERLİ KONUKLAR,
ÖNCELİKLE BİR PAZAR GÜNÜNÜ TOROSLAR İLÇE KONGREMİZE ZAMANINIZI AYIRDIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM.
BUGÜN BURADA TOPLANMAMIZIN SEBEBİ ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN PROF. DR. ÜMİT ÖZDAĞ LİDERİMİZİN OLURU VE ZAFER PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANIM SAYIN AHMET ALACA'NIN TAKDİRİ İLE BENİ ZAFER PARTİSİ TOROSLAR İLÇE BAŞKANLIĞINA LAYIK GÖREREK ATAMAMI SAĞLAMIŞLARDIR. 
BUGÜN PARTİMİZİN TOROSLAR İLÇE BAŞKANLIĞI 1. OLAĞAN KONGRESİNDE SİZLERLE BİR ARAD OLMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUM.
İNŞALLAH YAPTIĞIMIZ TOROSLAR İLÇE 1. OLAĞAN KONGREMİZ ÖNCELİKLE TÜRKİYEYE, MERSİNE VE TOROSLARA HAYIRLI OLUR.
BİLİM BİRLİK VE BARIŞ SLOGANLARIMIZ İLE YOLA ÇIKTIK. PARTİMİN TOROSLAR İLÇE BAŞKANI OLARAK VE YENİ SEÇİLECEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE  BU DAVAYA GÖNÜL VERMİŞ YOL ARKADAŞLARIMLA PARTİMİZİN OY ÇITASINI EN YÜKSEKLERE ÇIKARTMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN EN İYİ ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ. 
GENEL BAŞKANIMIZ, SAYGIDEĞER ÜMİT ÖZDAĞ LİDERİMİZİN ÖNCÜLÜĞÜNDE TÜRKİYE'DE TEK BAŞINA İKTİDAR OLMA YOLUNDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ. 
BİZLER ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINA BAĞLI, TÜRK MİLLETÇİLİĞİ'Nİ BENİMSEMİŞ VATANIMIZA FAYDALI OLAN HER BİRİMİZ VATANSEVERLERİZ.
TEKRARDAN BU KIYMETLİ GÜNÜNÜZÜ BİZE AYIRDIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYOR. HOŞ GELDİNİZ ŞEREF VERDİNİZ DEDi.
Daha sonra konuşan Zafer Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Nadir Kızılbulut yaptığı açıklamada, 
Sayın Divan üyeleri, Sayın İl Başkanım ve kıymetli misafirler. Zafer Partisi Yenişehir 1. Olağan Kongresine hoş geldiniz.
Öncelikle ülkemizin geldiği durumu özetlemek gerekirse 20 yıllık başarısız bir iktidar, Suriyedeki savaş, bundan kaynaklı yaşanılan büyük bir mülteci sorunu, Üretime değil de tüketime dayalı bir ekonomi ve gün geçtikçe artan halkın geçim sıkıntısı.
Bizler Atatürk’ün çizgisinde Türk milliyetçileriyiz. Geçmişte olduğu gibi Türk’e ihanet içerisinde olan, dedelerini  denize döktüklerimizin kırıntıları o gün olduğu gibi bu günde ihanet içerisindedirler. Bunlar bazı yabancı güçlerinde desteklerini alarak ülkemizi stratejik oyunlarla yıkmanın planını kurmakta ve fark ettirmeden istila etmektedirler.
Zafer Partisi, Genel Başkanımız Sayın Prof.Dr. Ümit Özdağ önderliğinde Bu Sessiz İstilaya dur diyebilmek ve Layık olduğu gibi Türk milletini Türk milliyetçilerinin yönetmesini saylayabilmek adına kurulmuştur. Siz değerli misafirlerimizin desteklerini alarak, Partimiz adına ülkemizi Son başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri çizgisinden şaşmayacağımıza söz verip layık olduğu refah seviyesine yükselteceğimize bu konuda her çalışmayı yapacağımıza, siyasetin bir taviz verme sanatı olduğunun farkında olduğumuzu fakat Türklüğümüzden ve öz benliğimizden asla taviz vermeyeceğimize dair size söz veriyorum.
Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene diyerek sözlerini tamamladı. 
Kongrede beklenen konuşmayı ise Zafer Partisi Mersin İl Başkanı Ahmet Alaca yaptı. Başkan Alaca yaptığı açıklamada, Çok değerli Divan ve kıymetli konuklar, Zafer Partisi Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongrelerimize hoş geldiniz şeref verdiniz. Bizleri bu pazar günü kıymetli gününüzü bize zaman ayırdığınız için hepinize müteşekkirim. 
ALACA,bizler Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçileriyiz.Atatürk'ü anlamayanlar vatan sevdasını bilemezler.Atatürk bu cennet vatanı emanet etti. Atatürk bu cennet vatanı emanet etti. Ancak Atatürk'ün İzmirde denize döktüklerinin torunları ve o arada kalan kırıntıları bugün yine ihanet içerisindedirler. Bunların yaptığı oyunlar ve Türk'e düşman ülkelerin desteklerini alarak,artık savaşla değil, stratejik oyunlarla ülkemiz üzerinde büyük bir oyun oynanmaktadır. Ülkemiz sessizce istila edilmektedir. Bu sessiz istilaya sessiz kalmayan sayın Genel Başkanımız  Prof. Dr. Ümit Özdağ haykırarak Türk Milletini uyandırmaya çalışmaktadır. Bizler de bir Türk neferi olarak Genel Başkanımızın açtığı bu yolda mücadele edeceğimize söz veriyoruz. 
Türk Devletinin yönetimini tekrar Türk Milletine vermeye söz veriyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, geidikleri gibi gidecekler.
Başkan Alaca, Özetlemek gerekirse yaklaşık 20 yıllık başarısız bir iktidarSuriye'de iç savaş ve bundan kaynaklı yaşanılan büyük bir mülteci sorunu maddi ve manevi Türk Milleti'nin başına sorun olmuştur. Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ Türk Milletine oynanan bu büyük kumpasa dur demek için kurulan Zafer Partisi Allah'ın izni ile Türk Milliyetçilerinin ve gerçek Atatürkçülerin desteğini alarak ülkeyi bu uçurumdan kurtarmanın savaşı ve gayretini vermektedir. 
Devlet-i  Ebedi müddet, İlelebet Cumhuriyet. Ne Mutlu Türküm Diyene sözleriyle konuşmasını tamamladı. 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi