AK PARTİ ve DEVA PARTİSİ'NDEN İSTİFA ETTİLER TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ'NE KATILDILAR.

AK PARTİ ve DEVA PARTİSİ'NDEN İSTİFA ETTİLER TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ'NE KATILDILAR.

AK PARTİ ve DEVA PARTİSİ'NDEN İSTİFA ETTİLER TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ'NE KATILDILAR.
Bu haber 2022-05-25 01:05:16 eklenmiş
AK PARTİ ve DEVA PARTİSİ'NDEN İSTİFA ETTİLER
TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ'NE KATILDILAR.
Haber/İsa ÇAKICI
www.habermetropol.net
Göreve geldiği günden bugüne partisi adına Mersin ve 13 İlçesinde yaptığı güzel çalışmara imzasını atan, gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışan Jeoloji Mühendisi girişimci ruhu ve başarılı, bir o kadar da siyasette deneyimli ve tecrübeli olan İşkadını (TDP) Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Sema Tunca ve başarılı yönetimi ile partisine güç katmaya devam ediyor.
Tunca, partisi TDP'ne şimdiye kadar sayısız üye kaydı yaparak, partisine güç katmaya devam ediyor.
Yine Ak Parti ve Deva Partisi'nden istifalarını e-devlet'ten vererek Türkiye Deiğişim Partisi saflarına katılarak bundan sonraki siyasi hayatlarında TDP'nin başarısı için çalışacaklarını belirten Ak Parti'den istifa eden Cüneyt Güneş ve (SARI) lakabı ile tanınan Mehmet Özdemir ile DEVA Partisi'nden istifa ederek TDP'ne merhaba diyen Süleyman Öztürk ile Salih Işıklı bundan böyle TDP için gece gündüz çalışarak Türkiye'de ÇARESİ VAR diyerek. ÇARE SARIGÜL dediler.
Ak Partiden istifa eden Cüneyt Güneş'e ve Sarı lakaplı Mehmet Özdemir'e, yine DEVA Partisi'nden istifa eden Süleyman Öztürk ile Salih Işıklı'ya TDP rozetlerini yakalarınaTDP Mersin İl Başkanı Sema Tunca tarafından takılarak TDP'ne merhaba dediler.
Tunca burada yaptığı açıklamada, partimize gönül vermiş, bizimle yol yürüyecek çok değerli arkadaşlarımıza bizi tercih etmelerinden dolayı kendilerine partim adına sonsuz teşekkür ediyor, kendilerine hoş geldiniz diyor ve hep birlikteyapacağımız  çok güzel işlere imzamızı atacağımıza gönülden inanıyorum diyen Tunca, partimiz gün geçtikçe çoğalarak büyüyen ve oy çıtamızı en yükseklere çıkartmak adına ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Türkiyenin çaresi TDP Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'dür. ''ÇARE VAR, ÇARE SARIGÜL'' diyerek sözlerini tamamladı.    

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi