CHP'DEN İSTİFA ETTİ, MEMLEKET PARTİSİNE GEÇTİ.

CHP'DEN İSTİFA ETTİ, MEMLEKET PARTİSİNE GEÇTİ.

CHP'DEN İSTİFA ETTİ, MEMLEKET PARTİSİNE GEÇTİ.
Bu haber 2022-05-24 09:42:27 eklenmiş
CHP'DEN İSTİFA ETTİ, MEMLEKET PARTİSİNE GEÇTİ.
www.habermetropol.net
Haber/İsa ÇAKICI
53 Yıllık CHP'li Gazi YILMAZ Memleket Partisi'ne geçti. 
Memleket Partisi Toroslar İlçe Başkanı HALİT Ablak, Türkiye'de, Mersin'de Toroslar'da  Memleket Partisi AKIN AKIN GELİYOR diyerek, 53 Yıllık CHP'li  Gazi YILMAZ'I MEMLEKET PARTİSİ Mersin Toroslar İlçe Başkanlığımıza üye olmuştur, kendisine hoşgeldin diyoruz.
Ablak yaptığı açıklamada, ''NE CUMHUR NE MİLLET TEK YOL MEMLEKET'' diyoruz. Memleket Partisi Genel Başkanımız Muharrem İnce ve yol arkadaşları, Memleket Partisi Mersin İl Başkanımız Özgür Türker ve Mersinin tüm İlçelerinde İNCE İNCE çalışmalarımızla geliyoruz. partimize ilgi alakanının olması bizleri son derece memnun ediyor. Türkiyenin kötü yönetilmesine son vereceğiz diyen Ablak, 53 Yıllık bir siyaset adamını partime kazandırmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum.Gazi Yılmaz abimize bizi tercih ettiği için Memleket Partisi saflarında bizimle yol yürüyecek olmasından dolayı kendisine çncelikle aramıza hoş geldin diyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnanıyorum ki, Gazi Yılmaz abimiz kendisi siyasette tecrübeli olduğu gibi partimize çay faydalı olacağından dolayı tekrar teşekkür ediyorum dedi.
53 yıllık siyasi hayatında CHP'ye hizmet ettim gördüğüm luzüm üzerine CHP'den istifa ettim diyen Gazi Yılmaz bundan sonraki yaşantımda Memleket Partisinin oy çıtasını yükseltmek için kalan ömrümde Memleket Partisi için gece gündüz çalışmalarımı sürdüreceğim. Memleket Partisinin başarısı ve Türkiye'ye faydalı olacağını düşündüğüm için sizinleyim, buradayım dedi. 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi