Gülnarlı Gençler Askere Uğurlandı

Gülnarlı Gençler Askere Uğurlandı

Gülnar Belediyesi tarafından, vatani görevini yapacak Gülnarlı gençler için asker uğurlama programı düzenlendi.
Bu haber 2022-05-10 14:13:28 eklenmiş

 

Belediye düğün salonunda organize edilen programa, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal Kadim, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, Gülnar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Erdem Uçtu, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Güleç,  Belediye Meclis üyeleri, kurum amirleri, askere gidecek gençler, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

Programda konuşan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; Çok gururlu bir gün yaşadıklarını ifade ederek, "Sizlerde bu ruh olduğu sürece bu vatan bölünmez " dedi.

Başkan Ünüvar; “ Öncelikle hepiniz programımıza hoş geldiniz. Bugün, vatani görevlerini yerine getirecek Gülnarlı Gençlerimizi askere uğurlamak için toplandık. Bugün hüznü ve gururu bir arada yaşıyoruz. Bu evlatlarımızı yetiştiren anne ve babalarla gurur duyuyorum, askerlerimizle gurur duyuyorum. Bu vatanın bekçileri onlar. Türkiye’nin hangi bölgesinde olursa olsun bizler onlar sayesinde rahat uyuyoruz. Tüm dualarımız sizlerle, yapacağınız kutsal vazifenizde hepinize başarılar ve hayırlı tezkereler diliyorum. Ayrıca programımıza katılarak bizleri mutlu eden Sanatçı Ateş Ali’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından askere gidecek olan gençlere kınaları Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın eşi Zübeyde Ünüvar, Belediye Meclis Üyesi Zeliha İpek Gökulu ve asker annelerimiz, tarafından yakılıp, askerlerimize Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sanatçı Ateş Ali’nin de sahne aldığı programda, askerlere moral verildi. Askere gidecek gençler, aileleri ve katılımcılar programda gönüllerince eğlendiler.


ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi