Mersin esnafı rekor oyla liderinde karar kıldı Başkan Talat Dinçer'le yeniden

Mersin esnafı rekor oyla liderinde karar kıldı Başkan Talat Dinçer'le yeniden

Mersin esnafı rekor oyla liderinde karar kıldı Başkan Talat Dinçer'le yeniden
Bu haber 2022-05-07 21:44:30 eklenmiş
Mersin esnafı rekor oyla liderinde karar kıldı
Başkan Talat Dinçer'le yeniden
Bilgi, birikim ve deneyimini liderlikle taçlandıran Başkan Talat Dinçer, 69 meslek odasına bağlı başkan ve yöneticilerden oluşan 547 üyeden 519 üyenin rekor düzeyde katılımıyla gerçekleştirilen seçimlerinde aldığı 381 oyla bir hizmet dönemi için daha göreve getirildi.
Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin iki adayın yarıştığı Başkanlık seçiminde, bilgi, birikim ve deneyimini liderlikle taçlandıran Talat Dinçer ve ekibi zafere ulaşan isim oldu. 69 meslek odasına bağlı başkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşa 547 üyeden 519 üyenin oy kullandığı seçimlerde 381 oyu hanesine yazdıran Başkan Dinçer, büyük farkla yeniden Başkanlığa seçilirken, göreve getirildiği 2005 yılından bu güne üst üste beş dönem seçim kazanan lider oldu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığına TESK Genel Başkan Yardımcısı Burhan Aksak getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından okunan Birliğin geçmiş dönem çalışma ve hesap ve denetim kurulu raporları oy çokluğuyla kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporlarının okunması sonrası seçimlere geçildi.
Oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 547 üyeden rekor katılımla 519 üyenin oy kullandığı genel kurulda Mersin esnaf ve sanatkarlarının gönüllerinde taht kuran Başkan Dinçer, aldığı 381 oyla bir hizmet dönemi için göreve getirildi. Talat Dinçer Başkanlığındaki Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde Veysel Sarı, Uçal Mavili, Nihat Dağdelen, Duran Şen, Halil Metik, Ali Tavman ve Faruk Dalkılıç Yönetim Kurulu; Fatih Özcan, Zeynel Nar, Cumali Taş, Hali Şekerci ve Batuhan Cıtırkı Denetim Kurulu, Abdullhalim Batur, Mehmet Sinan Canpolat, Erdal Pekmez, Mehmet Emin Sakallı ve Mehmet Reşat Kıvılcım Disiplin kurulu olarak görev aldı.

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi