TÜRKER; "MERSİN'DE MEMLEKET RÜZGARI ESECEK" DEDİ.
Haber/İsa ÇAKICI
MEMLEKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUHARREM İNCE 11 MART 2022 CUMA GÜNÜ BİR DİZİ AÇILIŞ VE ESNAF ZİYARETİ YAPMAK ÜZERE MERSİN'E GELECEK.
MEMLEKET PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI ÖZGÜR TÜRKER, www.habermetropol.net Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi İsa ÇAKICI'ya yaptığı özel açıklamada Başkan TÜRKER şöyle konuştu. Partimizin Genel Başkanı sayın Muharrem İnce başkanımızı büyük bir heyecanla bekliyoruz. Siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza Türkiye gündemi hakkında sözü Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce detaylı olarak ince ince verecektir. Navona Otel saat 15:30'da basın toplantısı gerçekleşecektir. Daha sonra MEMLEKET PARTİSİ GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN MUHARREM İNCE sırasıyla, POZCU'da Kuşimato Sokağı ve Mersin Merkez Akdeniz İlçede Hastane Caddesi üzerinde değerli ESNAFLARIMIZI tek tek yerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyecek.
EVET BİZ HAZIRIZ, MERSİN HAZIR. BÜYÜK BİR HEYECAN VE ŞEVKLE MEMLEKETİN UMUDU GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN MUHARREM İNCE'Yİ büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz dedi.