Tuna’dan Anneler Günü mesajı

Tuna’dan Anneler Günü mesajı

Tuna’dan Anneler Günü mesajı 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediyesi eski dönem Belediye Başkanı Hamit Tuna, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, annelerin çok özel varlıklar olduğunu dile getiren Tuna, annelerin evlatlarını yetiştirmede ve toplumun şekillenmesinde de önemli bir rol üstlendiklerine dikkat çekti.
Bu haber 2020-05-10 18:34:00 eklenmiş
 
Tuna’dan Anneler Günü mesajı
31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediyesi eski dönem Belediye Başkanı Hamit Tuna, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Mesajında, annelerin çok özel varlıklar olduğunu dile getiren Tuna, annelerin evlatlarını yetiştirmede ve toplumun şekillenmesinde de önemli bir rol üstlendiklerine dikkat çekti.
Annelerimizin haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimizi vurgulayan Tuna: “Peygamber Efendimizin (SAV) ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ sözüne layık olan annelerimize saygımızı ve sevgimizi eksiltmemeliyiz. Toplumun şekillenmesinde en büyük pay sahibi olan annelerimizin haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Dünyadaki karşılıksız sevgilerden bir tanesi anne sevgisidir. Bu bilinçle hareket ederek annelerimizi yılın bir günü değil her gün hatırlamalı ve onların bizleri yetiştirirken yaşadıkları zorlukları unutmamalıyız” dedi.
Evlatlarını aziz vatanımız uğruna vatan toprağına teslim eden Şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin günlerini kutlayan Tuna: “Bin bir zorlukla yetiştirdiği evlatlarını aziz vatanımız uğruna kara toprağın bağrına teslim eden Şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının bu özel günlerini kutluyorum” dedi.
“Uzmanların görüşlerine uyalım”
Bu yıl Anneler Gününde; korona virüs salgını nedeniyle daha dikkatli olunması konusunda da uyarılarda bulunan Tuna: “Bu yıl bu özel günü korona virüs salgınının gölgesinde kutlayacağız. Birçok ilimizde sokağa çıkma yasağı var ve uzmanlarımız temas konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor. Bu nedenle daha dikkatli olmamız gerekiyor. Lütfen uzmanlarımızın görüşlerine ve uyarılarına uyalım” dedi.

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi