HELE BAKIN NE GELİYOR

HELE BAKIN NE GELİYOR

HELE BAKIN NE GELİYOR
Bu haber 2021-09-09 12:46:53 eklenmiş
HELE BAKIN NE GELİYOR
Haber/İsa ÇAKICI
Geçtiğimiz günlerde Güvenevler Mahallesi 1943 sokak Bilgin Apartmanı Altı No 10 İç Kapı No 2 Mersin Yenişehir İlçesinde yeni açılan "negelio sanal market" Mersinlilerin hizmetine girdi.
Çok değerli arkadaşım kardeşim Mersinlilerin yakınken iyi tanıdığı ve sevilen ismi gerçek söylüyorum genç, dinamik, girişimci ruhu ile proje odaklı aslında Mersine faydası çok olacağına inandığım bir isim o.
Makine Mühendisi İş Adamı o.
Kimden bahsettiğimi anladınız MURAT SUATOĞLU. Kendisine şimdiden üstün başarılar diliyorum.
"NEGELİO" negelio Sanal Market İşletme Sahibi değerli Murat Suatoğlu'nun hizmete açtığı işyerini ziyarette bulundum. Allah utandırmasın. Allah bol kazanç versin.
Evet, Suatoğlu ile yaptığım görüşmede bakın ne söyledi, negelio.
Suatoğlu, İsacım Mersinde eksikliğini gördüğüm bir hizmet bu. Ben, Mersinlilerin hizmetkarıyım, Mersin ve Mersinlilere hizmet etmeye aşığım. Hayata geçirmek istediğim tüm projelerimi tek tek yaparak imzamı atmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Sana da çok teşekkür ediyorum. Bizleri değerli sayfalarında yer verdiğin için.
negelio sanal market Kolay Sipariş, Hızlı Teslimat ile Mersin halkının hizmetinde.
negelio sanal marketimizde yok yok. Bakkal, manav, kasap ve diğer tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz 3000'den fazla ürünü siz değerli Mersin halkına ulaştırıyoruz.
negelio sanal market uygulaması üzerinden sizin ve evinizin tüm ihtiyaçları için 0850 307 67 03 iletişim telefon hattını arayarak sipariş oluşturabilir ve emin olun ki, 15 Dakika içerisinde siparişlerinizi teslim alabilirsiniz dedi.
Bana da hayırlı uğurlu olsun der, Allah bol kazançlar versin demek düşer. İYİ ÇALIŞMALAR değerli kardeşim MURAT SUATOĞLU.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi