EŞİYOK'DAN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ ZEHİR ZEMBELEK AÇIKLAMA.

EŞİYOK'DAN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ ZEHİR ZEMBELEK AÇIKLAMA.

EŞİYOK'DAN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ ZEHİR ZEMBELEK AÇIKLAMA.
Bu haber 2021-03-20 14:22:19 eklenmiş
EŞİYOK'DAN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ ZEHİR ZEMBELEK AÇIKLAMA.
Yenilik Partisi Teşkilatlanmadan Sorumlu Saha ve Çalışma Komisyon u Başkanı Handan Eşiyok, İstanbul Sözleşmesi ile ilgili zehir zembelek bir açıklama yaptı.
Eşiyok açıklamasında, ''BAŞ KALDIRIYORUZ, BİAT ETMİYORUZ'' diyerek sözlerine şöyle devam etti.
Eşiyok, İstanbul Sözleşmesi Anayasa'nın 90. maddesi uyarınca yasayla onaylanarak yürürlüğe girmiştir. Böyle bir sözleşmeden Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle çıkamaz. Dolayısıyla TBMM yeni yasa yapmadıkça İstanbul Sözleşmesi Yürürlüktedir.
Eşiyok, İstanbul feshi için bir trajedi oyundur. Cumhurbaşkanının tek başına alacağı bir karar değildir. Bu da saptırmadır.
Türkiye'de Araplaştırma olmayacak. O, 4 parmak Rabiasını akıllardan sileceğiz. Kadın, taciz, tecavüz katliamları kadınlara özgü hakları yok edişi asla olmayacak.
Evet kara bir güne uyandık. Gece verilen bir kararla Türkiye İstanbul Sözleşmesi'nden çekildi. Bu karar ülkemizi karanlığa götürür. Kadınların güven içinde yaşaması için İstanbul Sözleşmesi'ne ihtiyaç vardır diyen Eşiyok, diğer yandan da Türkiye'de Erken Genel Seçimi ve İstiklal Marşı'nın gündemde olduğunun altını çizerek, merhum eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ise adının Üniversite'den kaldırılmasını da esefle kınıyorum.
Eşiyok, Akp hükümeti, iyiden iyice Levreğin Topuzunu kaçırmayı bırak, resmen herşeyi siliyorlar.
Türkiye'de Çare YENİLİK PARTİSİ'dir.
EŞİYOK, YENİLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANIMIZ ARDAHAN BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN ÖZTÜRK YILMAZ'IN SÖZLERİ İLE KONUŞMAMI BİTİRMEK İSTİYORUM DİYEREK, ''PARTİMİZ, ÜLKESİ VE MİLLETİ İÇİN CANINI FEDA EDECEKLERİN, CESUR YÜREKLERİN VE YURTSEVERLİK DAMARI ŞAHA KALKMIŞ VATANSEVERLERİN PARTİSİDİR.'' DİYEREK ONUN İÇİN ''HEPİMİZ BURADAYIZ''ONUN İÇİN ''TÜRKİYE'DE YENİLİK OLACAK'' DEDİ.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi