GEMİCİ; ''TÜRKİYE'DE YENİLİK PARTİSİ VAR'' DEDİ.

GEMİCİ; ''TÜRKİYE'DE YENİLİK PARTİSİ VAR'' DEDİ.

GEMİCİ; ''TÜRKİYE'DE YENİLİK PARTİSİ VAR'' DEDİ. GEMİCİ' ''YENİLİK PARTİSİ BUNDAN BÖYLE HALKIN YANINDADIR. ENGEL OLMAYA DEĞİL, ÇARE OLMAYA GELİYORUZ'' DEDİ.
Bu haber 2021-03-16 13:48:46 eklenmiş

GEMİCİ; ''TÜRKİYE'DE YENİLİK PARTİSİ VAR'' DEDİ.

GEMİCİ' ''YENİLİK PARTİSİ BUNDAN BÖYLE HALKIN YANINDADIR. ENGEL OLMAYA DEĞİL, ÇARE OLMAYA GELİYORUZ'' DEDİ.

YENİLİK PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI ŞEKÜRE GEMİCİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN www.habermetropol.net İmtiyaz Sahibi İsa Çakıcı'ya çok özel zehir zembelek açıklamalarda bulundu.

Son günlerde Türk siyasetinde sadece mevcut siyasi partilerin olmadığının altını çizen Yenilik Partisi Mersin İl Başkanı Şeküre Gemici, mevcut Cumhur İttifakı Türkiye'yi iyi yönetemediğini ve Millet İttifakı nında yetersiz kaldığının altını çizdi.

GEMİCİ SUSKUNLUĞUNU BOZDU.

YENİLİK PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI ŞEKÜRE GEMİCİ İLE ÇOK ÖZEL BİR RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİK. BİZ SORDUK, GEMİCİ CEVAP VERDİ.

SAYIN GEMİCİ KISACA KENDİNİZDEN BAHSEDERMİSİNİZ?

GEMİCİ, Tabi ki, Kastamonu'da doğdum, büyüdüm. Tam bir Anadolu Kadınıyım. Uzun yıllar İstanbul'da yaşadım. Kendime ait bir YEMEK ŞİRKETİM var. Yıllar su gibi akıp geçti. 

Bundan 2 yıl önce Mersin'i çok sevdiğimden dolayı Mersin'e geldim.Mersin'e de yerleştim. Hayatımı Mersin'de sürdürmeye başladım. Küçük bir Cafe işi ile iş hayatımı sürdürürken, işimi genişletmeye başladım. İnsanları çok seviyorum. İnsanlara hizmet etmeyi seviyorum. Şimdi ise Allah'a binlerce şükür ki Cafe'den Yemek Şirketimi kurdum. Günlük olarak sayısı önemli değil, hergün sıcak taze ve leziz yemek yelpazesi ile çok değerli Mersinlilere hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşamaktayım. Allah inşallah bol kazanç verir diye düşünüyorum.

SAYIN GEMİCİ, HİÇ SİYASTTE BULUNDUNUZ MU?

Şimdiye kadar aklımdan hiç siyaset geçmedi. hep geçim derdi ile uğraştım. Baktım ki, insanlarımız evine bir ekmek götüremiyor. insanlarımız gerçek zor bir durumdalar. Bir gün kendi kendime sordum, ben de siyasete gireceğim. Zor durumda olan kişilere toplumumuza faydalı bir birey olacağım dedim. Evet oldum da. Allah katında huzurlu ve bir o kadar da çok mutluyum. 

NEDEN BU KADAR ÇOK HUZURLU VE MUTLUSUNUZ SİYASETE GİRDİĞİNİZ İÇİN OLABİLİR Mİ ACABA?

GEMİCİ, evet yıllar geldi çattı. Ben siyaseti bulmadım. Siyaset beni buldu. Gözümü kırpmadan siyasete attım kendimi. İnanın ikl siyasi tecrübemi istifa ettiğim partide alamadım. Ben bu partide verimli oldukçe çekemeyenler oldu. Hani çamur at izi kalsın diye bir tabir vardır. Ben başarılı oldukça birileri çıkıyor, sizi alt üst etmeye çalışıyor. Dolayısı ile bu partiden istifa ettim. Çok şükür iyi ki de istifa etmişim. Huzuru buldum. Kendimi buldum derken, bir daha herhangi bir partide görev almayacağım dedim ama olmadı.

NEDEN OLMADI? SİZİ BAĞLAYAN NE VARDI? BAŞKA PARTİLERDEN TEKLİF Mİ GELDİ?

GEMİCİ, evet o dönemlerde yeni yeni partiler kuruluyordu. Tabi ki, Mersin'de ismin duyulmuş, almış başını gitmiş, artık başarılı bir siyaset kadını olmuş, attığımız işlere imzamı basmıştım. Ben siyasetten kurtuldum derken, bir bakmışınız teklifler geliyor. Hem de bir partiden bile değil. Bir çok siyasi parti yetkilileri Şeküre Gemici Mersin'de çok aktif ve çalışkan, proje odaklı, projelerini de hayata geçiren birisi olarak gördükleri için benden vazgeçmediler. Ben de çok düşündüm. Tamam dedim, kafama uyan bir siyasi partiden teklif gelirse devam edeceğim dedim.

NEDEN SİYASETE DEVAM DEDİNİZ? İLK TEKLİF HANGİ PARTİDEN GELDİ? NEDEN PEKİ KABUL ETTİNİZ? KISACA BAHSEDER MİSİNİZ? SAYIN GEMİCİ.

GEMİCİ, Siyasete neden devam dedim. Türkiye iyi yönetilemiyor mevcut hükümet tarafından. Bu yüzden devam kararı aldım. İlk teklif YENİLİK PARTİSİ'nden geldi. Neden bu teklifi kabul ettim. Çünkü, Slogan güzel. ''HEPİMİZ BURADAYIZ'' TÜRKİYE'DE YENİLİK OLACAK'' bu cümleleri duyarsanız direk teklifi kabul edersiniz. Baktım gördüm ki, YENİLİK PARTİSİ'nin ilk önce benim için Tüzüğü önemliydi. Bana ve çalışma arkadaşlarıma uyuyor. Bu kutlu yolda yürümeye ben de varım dedim ve teklifi kabul ettim.Mersin İl Başkanlığı görevini kabul ettim.  Mersin'den partimizin logosu olan ALBATROS KUŞU'nu tüm TÜRKİYE'ye uçurmaya kendi kendime söz verdim. YENİLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANIM  ARDAHAN BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİMİZ SAYGIDEĞER ÖZTÜRK YILMAZ Liderimizin peşinde gitmeye karar vermiş birisi olarak, Genel Başkanımız çok kıymetli bir o kadar da engin bilgisi ve tecrübelerinden ilham almış biri olarak  Mersin'de tüm teşkilatlarımızı kurarak, en önemlisi emin adımlarla geliyoruz. Türk siyasetinde sadece akp,mhp, chp,ip, hdp,deva, gp partileri yok. TÜRKİYE'de YENİLİK PARTİSİ var. Siyasi tecrübesi bilgi birikimli donanımlı Genel Başkanımız sayın ÖZTÜRK YILMAZ var. Türkiye'nin kötü yönetildiği, çiftçinin, esnafın, işsizin, ekonomisinin bitttiği, emeklimizin bu hayat şartlarında hayatını kıt kanat idame ettiği kötü gidişe dur diyecek bir YENİLİK PARTİSİ var. Çözüm bizim partimizdedir. Atatürk ilke ve inkilaplarından ödün vermeyen YENİLİK PARTİSİ TÜRKİYE'nin tek çaresidir.

EFENDİM VERDİĞİNİZ BİLGİLERDEN DOLAYI SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM. SON OLARAK SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEYLER VAR MI? 

Asıl ben size İsa bey çok minnettarm. Ben şahsınıza çok teşekkür ediyorum. Partimiz YENİLİK PARTİSİ'ne ve bana sayfalarınızda ve kıymetli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Sesimizin sesi olduğunuz için. Şunu söylemeden geçemeyeceğim. Benim ve partim için son sözüm olsun ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL  ATATÜRK'ÜN SÖYLEMİ ile cümlelerimi tamamlamak istiyorum ''  UYGARLIK YOLUNDA BAŞARI, YENİLİĞE BAĞLIDIR'' bu böyle biline dedi.

  


ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi