SEVİL; "PANDEMİYE RAĞMEN AYAKTAYIZ" DEDİ.

SEVİL; "PANDEMİYE RAĞMEN AYAKTAYIZ" DEDİ.

SEVİL; "PANDEMİYE RAĞMEN AYAKTAYIZ" DEDİ. Uzun yıllar Mersin'de hizmette sınır tanımayan YILMAZ TANTUNİ Restaurant işyeri sahibi aynı zamanda tecrübeli siyaset adamı İşinsani Ziya SEVİL
Bu haber 2021-03-16 11:10:31 eklenmiş
SEVİL; "PANDEMİYE RAĞMEN AYAKTAYIZ" DEDİ.
Uzun yıllar Mersin'de hizmette sınır tanımayan YILMAZ TANTUNİ Restaurant işyeri sahibi aynı zamanda tecrübeli siyaset adamı İşinsani Ziya SEVİL www.habermetropol.net İmtiyaz Sahibi İsa ÇAKICI'ya önemli açıklamalarda bulundu.
Sevil yaptığı açıklamada, Coronavirüs Covid-19 Pandemi Hastalığı nasıl Dünyada etkisini gösterdiyse, malum Türkiye'de de önemli ölçüde etkili oldu. Türkiye'de 30 Bin'e yakın ölüm gerçekleşti. Pandemiden dolayı hayatlarını kaybebenlere Allah'tan rahmet diler, kederli ailelerine Allah'tan büyük sabır diliyorum.
Bu arada gecesini gündüzünü bir hayat kurtarabilmek bağlamında Kahraman Sağlık Çalışanlarımıza da Allah büyük kolaylıklar versin diyorum. Pandemiden dolayı da hastanede yatan tüm hastalarımıza Allahtan büyük şifalar diliyorum. Hastası olan ailelere de Allah yardımcıları olsun diyorum.
Sevil, İsa bey gerçekten Pandemiden dolayı Türkiye başarılı oldu. Buna inananlardan biriyim. Bende covid oldum. Aldığım ilaçlar ve tedavilerime harfiyen uydum. Çok şükür işlerimin ve sizlerin arasındayım. Covid deyip geçmeyelim. Durum çok ciddi. Kurallara uymalıyız. Maske, Sosyal Mesafe ve Temizlik yani hijyene dikkat edelim.
İsa bey, Zor bir pandemi süreci yaşadık. Gelelim Mersin'e kolay bir durum değil, 10 Bin esnafımız pandemiden dolayı işyerini kapattı. Yani kepenk kapattı esnaflarımız. Allah bu esnaflarımıza yardım etsin. Biz de YILMAZ TANTUNİ olarak hükümetimiz ne dediyse onu uyguladık. Zor oldu ama çok şükür ayakta durmayı başardık. Zor geçti ama inşallah tüm esnafımıza da bundan sonraki hayatlarında hayırlı kazançlar diliyorum.
Sevil, YILMAZ TANTUNİ RESTAURANT İşletme Salonumuz tamamen Pandemi kurallarına uygun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Tüm Mersin halkını işyerimize bekliyoruz. Tamamen hijyenik ortamda ve profesyonel ustalarımız ile güler yüzlü personelimizle siz değerli Mersin halkına hizmet vermenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Hastane Caddesi üzerinde Maliye Binası karşısında YILMAZ TANTUNİ RESTAURANT bir uğramanız yeter. Eşsiz lezzetleri tatmanız bizim için yeterlidir.
Yine de söylemeden geçemeyeceğim.
MASKE-MESAFE-TEMİZLİK
KURALLARA UTALIM.
SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK
HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIK BAŞTA GELİR.

ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi