KOÇ, KAÇAK YAPI HABERİ ASILSIZ HABERDİR.

KOÇ, KAÇAK YAPI HABERİ ASILSIZ HABERDİR.

KOÇ, KAÇAK YAPI HABERİ ASILSIZ HABERDİR. Ak Parti Toroslar Belediye Meclis Üyesi İşinsanı Mehmet Koç'u işyerinde ziyaret ederek konu hakkında hoş bir sohbet yaparak eksik bir bilgiye açıklık getirdi.
Bu haber 2021-03-05 13:27:28 eklenmiş
KOÇ, KAÇAK YAPI HABERİ ASILSIZ HABERDİR.
Ak Parti Toroslar Belediye Meclis Üyesi İşinsanı Mehmet Koç'u işyerinde ziyaret ederek konu hakkında hoş bir sohbet yaparak eksik bir bilgiye açıklık getirdi.
Toroslar Kuvai Milliye Caddesi Gözne Yolu Üzeri Torosların Köylerine ulaşım sağlayan 100 yıllık caddedir. Burada yerleşim ve Esnaflar yıllardır vardır. Yeni çıkan bütün şehir ve ilçe belediyesi İmar çalışmaları yapıldığını 2021 yılı İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclisinde etap etap onaylandığını biliyoruz.
Bundan öncede Ak Parti Hükümeti imar barışı yasasını çıkarttığını ve vatandaşlarda bu haklardan faydalandığını biliyoruz.Araştırmadan birilerinin ağzıyla masabaşı klavye haberciliği yapanları etik görmüyirum.
İsa bey siz geldiniz bizzat yerinde belge ve bilgileri gördünüz size teşekkür ediyorum.
Asılsız adı geçen kişi ve firmanın siyasi ve ticari itibarını zedeleme veya başka hedefi olan kişilerin İlçe Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik'in isimlerini ortaya atmakla itibarını zedeleme operasyonu olabileceğini ve ilgililerinde yasal yollara başvuracağı bilgiler arasında yer aldı.

ETİKETLER :
Diğer GÜNDEM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi