MERHABA MERSİN, MERHABA TOROSLAR, MERHABA MEZİTLİ.

MERHABA MERSİN, MERHABA TOROSLAR, MERHABA MEZİTLİ.

MERHABA MERSİN, MERHABA TOROSLAR, MERHABA MEZİTLİ, ÖZEL TOROSLAR SÜRÜCÜ KURSLARI SİZ DEĞERLİ MERSİNLİLERİN HİZMETİNDE.
Bu haber 2020-12-01 13:54:37 eklenmiş

ÖZEL TOROSLAR SÜRÜCÜ KURSLARI SİZ DEĞERLİ MERSİNLİLERİN HİZMETİNDE

EHLİYET Mİ ALACAKSINIZ. TOROSLARDA, MEZİTLİDE.

Özel Toroslar Sürücü Kursları Zinciri Şirketi Genç, Girişimci Ortaklardan oluşuyor. İşletme Sahibleri Murat Tanşu, Miraç Yıldırımer ve Coşkun Doğan.

yaptıkları özel ortak açıklamada, öncelikle, Özel Toroslar Sürücü Kursları En yeni araçlarla, Profesyonel ekibimizden eğitim almaktadırlar. her zaman söylediğimiz Trafik Hayattır sloganımız ile yola çıktık. ''Özel TOROSLAR SÜRÜCÜ KURSU olarak, eğitime öncelik veren, bilgi güçtür diyen, işini ciddiye alan, ilkelerine bağımlı hareket eden ve her şeyden önce kursiyerlerine yüksek kalite ve standartlarda, uzman eğitim kadrosuyla, nezih kurs merkezinde ve kaliteli araçlarıyla ders veren bir eğitim kurumu olmanın, haklı gururunu yaşıyoruz. İşimizi dürüstlük, ciddiyet, hoşgörü içinde, toplumsal ilkelere uyarak, profesyonelce yapmanın, bize çok şeyler kazandırdığını biliyoruz. Kursiyerlerimize, sadece ehliyet değil, ehliyetle birlikte tüm bu değerleri vermenin, önce trafiği değil, trafik adabını öğretmenin kaygısını taşıyoruz. Ekip olarak koordine ve uyum içinde çalışmanın rahatlığına varıyoruz. İşte ÖZEL TOROSLAR SÜRÜCÜ KURSU olarak biz, tüm bunları kursiyerlerimize aşılamak ve aynı paydaları onlarla paylaşmaktan onur duyuyoruz. %100 müşteri memnuniyetinin haklı mutluluğunu yaşıyoruz'' diyerek, siz değerli Mersin Halknı Merkez ve Şubelerimize bekliyoruz.

 

Özel TOROSLAR SÜRÜCÜ KURSLARI MERKEZ TOROSLAR ŞOK MARKET YANI TOROSLAR BELEDİYESİ AŞAĞISI, 2. ŞUBE:SELÇUKLAR MAH. ÇİFTÇİLER CADDESİ. 3. ŞUBEMİZ İSE MEZİTLİ KUYULUK KAVŞAĞI 

İLETİŞİM:0531 278 59 63----0542 509 30 48----0543 743 19 73    MERSİN

  


ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi