BAYAR" ÜLKEMİZ İÇİN KALBİMİZDEKİ DOĞRULARI KONUŞACAĞIZ" DEDİ.

BAYAR" ÜLKEMİZ İÇİN KALBİMİZDEKİ DOĞRULARI KONUŞACAĞIZ" DEDİ.

BAYAR" ÜLKEMİZ İÇİN KALBİMİZDEKİ DOĞRULARI KONUŞACAĞIZ" DEDİ.
Bu haber 2020-10-29 18:01:27 eklenmiş

BAYAR" ÜLKEMİZ İÇİN KALBİMİZDEKİ DOĞRULARI
KONUŞACAĞIZ" DEDİ.
DOĞRU PARTİ MERSİN İL BAŞKANI EFSANE BAŞKAN MUHSİN BAYAR yaptığı açıklamada,
Ülkemiz son dönemlerde bir çıkmazın içindedir. Gerek Ekonomi gerek ise tüm dünyada etkisi altına almış bir Covid 19 Corona Virüs Türkiye' de de etkisini göstermiş, üzülerek belirtmek istiyorum ki, birçok ölen vatandaşımızı kaybettik. Ölenlere Allahtan Rahmet, hastalığı devam eden vatandaşlarımıza da Allahtan acil şifalar diliyorum. Bu arada canla başla hastaları iyileştirme çabaları gösteren Sağlık Çalışanlarımıza da Allahtan kolaylıklar diliyorum.
Bilindiği gibi Türkiye Ekonomisi bitmiş, batmış. Esnaf ülkede kepenk kapatıyor. Çiftçimiz borç batağında, ülkemizde gençlerimiz iş bulamaz haldeyken işsizlik almış başını gitmiş. Emeklilerimizin durumu vahim. Mevcut Cumhur İttifakı Türkiye'yi zora sokmuştur. Bu kötü gidişata kim dur diyecek. Dolayısı ile ülkeyi kötü yönetenlere dur diyecek tek parti DOĞRU PARTİ'dır.
Neden "ÜLKEMİZ İÇİN KALBİMİZDEKİ DOĞRULARI KONUŞACAĞIZ" dedik. Çünkü Türkiye bu zor dönemlerden nasıl kurtulacak, Doğru Parti Türkiye'de Tek Başına İktidar olacak ve Türk halkı rahat nefes alarak zor günleri atlatacaktır.
Bayar son yaptığı açıklamada, DOĞRU PARTİ Mersinde güçlü kadroları ile çok önemli ve değerli insanlardan oluşacaktır. Yaptığımız titizlik çalışmalarımızla Doğru Parti Mersinde yapacağı güzel işlere kaldığı yerden devam ederek imzamızı atacağız diyerek, Değerli Mersinli vatandaşlarımız Doğru Parti Mersin İl Başkanlığımıza gelin çayımızı kahvemizi için hoş sohbetimizi yapalım birlik olalım beraber olalım. ÜLKEMİZ İÇİN KALBİMİZDEKİ DOĞRULARI KONUŞACAĞIZ" ve konuşmaya devam edeceğiz. Saygı ve Sevgilerimle hepinizı kucaklıyorum dedi.


ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi