KARIŞ, “UMUDUMUZ MUTLU, HUZURLU, BARIŞ DOLU BİR TÜRKİYE”DEDİ.

KARIŞ, “UMUDUMUZ MUTLU, HUZURLU, BARIŞ DOLU BİR TÜRKİYE”DEDİ.

KARIŞ, “UMUDUMUZ MUTLU, HUZURLU, BARIŞ DOLU BİR TÜRKİYE”DEDİ.
Bu haber 2020-10-13 14:17:06 eklenmiş

KARIŞ, “UMUDUMUZ MUTLU, HUZURLU, BARIŞ DOLU BİR TÜRKİYE”DEDİ.

Mersin’de Gelecek Partisi Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen Gelecek Partisi Mersin 1. Olağan Kongresinde, il başkanlığına yeniden Hamit Karış seçildi.
 Gelecek Partisi Mersin 1.Olağan Kongresini, Kurucu Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi. Pandemiye rağmen yoğun ilginin olduğu kongrede Genel Başkan Davutoğlu gerçekleştirdiği konuşmayla önemli mesajlar verdi. Konuşma törenlerinin ardından İl Başkanlığı seçimi gerçekleştirildi. Seçimde 134 oy alan mevcut İl Başkanı Hamit Karış tekrar seçildi. Seçimin ardından Karış bir mesaj yayınlayarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
 “UMUDUMUZ MUTLU, HUZURLU, BARIŞ DOLU BİR TÜRKİYE”
Mesajında kendisine yeni görevlerini yerine getirmesi için yetki veren tüm partililere teşekkür eden Başkan Karış, “Kongremiz bir düğün, şenlik havasında Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Gündeme dair çok önemli mesajlar verildi ve aynı önemde müjdeler de. 1 Kasım’da gerçekleşecek Gelecek Partisi Büyük Kongresi’ne şimdiden hazırlanıyoruz. Genel Başkanımızın ’41 günde 41 bin üye’ mesajını da canı gönülden çalışarak ulaşmak ve havada kalmasını önlemek istiyoruz. Bunun için bana yeniden yetki vererek Gelecek Partisi İl Başkanlığı getiren tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte onlarca yıl çalışmayı temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz tüm ülkemize güç ve kuvvet verecek. Umudumuz mutlu, huzurlu, barış dolu bir Türkiye” dedi.

 


 

ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi