ŞİMŞEK,TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM DEDİ.

ŞİMŞEK,TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM DEDİ.

ŞİMŞEK,TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM DEDİ.
Bu haber 2020-08-08 13:13:42 eklenmiş

ŞİMŞEK,TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM DEDİ.
Halit Şimşek Coronavirüs Covid-19 Pandemi Hastalığı konusunda yayılma hızı henüz bitmiş değil çok dikkat etmemiz gerekmektedir dedi.
Mersin Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkan Vekili Meskop 2. Başkanı Şimşek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek'ten Mersinli vatandaşlara seslendi.
Şimşek, çok değerli Mersinliler öncelikle sosyal mesafe, maske ve temizlik ve hijyen konusunda inanın ki çok dikkat etmemiz gerekiyor. Lütfen bu illet hastalığı hafife almayalım. 
Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca'nında altını çizdiği konu Tedbiri elden bırakmamalıyız. Biraz daha sabırlı olmalıyız. Sayın Bakanımıza katılıyorum. Doğru söylüyor. Ne yapacağız Mersinliler olarak tedbirli olacağız. Maske, Sosyal Mesafe ve Temizlik Hijyene özen göstereceğiz. 
Şimşek, bu tedbirleri aldığımız sürece pandemiden uzak katil covid'de bizden uzak olacaktır. 
Tedbir olmaz ise tedbir almazsak her gün bir ocak söner. Ölü sayımız artar.
Bu konuyla ilgili bizlerde çok değerli yolcularımızın sağlığını düşünerek Meskop olarak araçlarımızı her gün dezenfektanlıyoruz. Hatta maskesiz yolcu olsa da araçlarımızda yolculara şoförlerimiz maske vermektedir. Bu Pandemi Covid-19 Coronavirüse karşı her türlü tedbirlerimizi alarak yıllarca Mersin halkına hizmet veren öncü kuruluşumuz olan MESKOP Kooperatifimiz başta yönetimimiz olmak üzere şöforlerimizin de dikkatli araç kullanmaları yolcularımızın sağlığı önceliklidir. 
Lütfen şu zor günlerden kurtulmamız için Tedbiri elden bırakmayalım. Değerli Yolcularımızın sağlığı bizim için önemlidir diyen Halit 
Şimşek, herkese Pandemisiz, Covidsiz sağlıklı günler diliyorum dedi.


ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi