Başkanı Mustafa Gültak, İçel İdman Yurdu’nun şampiyonluk coşkusuna ortak oldu

Başkanı Mustafa Gültak, İçel İdman Yurdu’nun şampiyonluk coşkusuna ortak oldu

Başkanı Mustafa Gültak, İçel İdman Yurdu’nun şampiyonluk coşkusuna ortak oldu
Bu haber 2020-07-19 17:30:05 eklenmiş

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, İçel İdman Yurdu’nun şampiyonluk coşkusuna ortak oldu
MİY RUHUNU UNUTTURMAYACAĞIZ!
İçel İdman Yurdu’nun şampiyonluk kutlamasına katılan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin İdman Yurdu ruhunu hiçbir zaman unutturmayacaklarını belirterek, “Mersin’in de Mersin sporunun da bir neferi olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz sürecek” dedi. 
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Bölgesel Amatör ligler için aldığı karar ile 2019/2020 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grup şampiyonu olarak 3. Lig’e yükselen İçel İdman Yurdu'nun şampiyonluk coşkusuna ortak olan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin ve Mersin Sporunun neferi olduğunu söyledi. 
MİY RUHUNU UNUTTURMAYACAĞIZ
Kendisinin küçük yaşlarda sıkı bir Mersin idman Yurdu taraftarı olduğunu söyleyen Başkan Gültak, Mersin İdmanyurdu bizim onurumuzdar, kanımızdır. Sayın Valimizin de desteği ile eski bir Mersin evinini restore ederek İz Bırakanlar müzesi haline getiriyoruz. Ve bu evde bir odayı Mersin İdman Yurdu için hazırlıyoruz, sizlerin hizmetine sunuyoruz. Hiçbir zaman Mersin İdman Yurdu ruhu unutulmayacak. Merak etmeyin” dedi. 
DESTEĞİMİZ BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEK
İçel İdman Yurdu’nun 3. Ligde başarılı olacağına inandığını da ifade eden Başkan Gültak, “Akdeniz Belediyesi olarak gerek lojistik gerekse de imkanlarımız ölçüsünde maddi olarak takımımıza destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sizlere sözünü veriyorum. Çünkü ben Mersin İdman Yurdu maçlarında su satıp, sakız satıp harçlığını çıkaran bir arkadaşınızım. Mersin İdman Yurdu aşkımız bizim o yıllardan gelmekte. 3. Ligde İçel İdman Yurdu yönetiminin de futbolcularının da başarılı olacağına inanıyorum. Kendilerine 3. Lig’de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 
TARAFTARLARLA TEZAHÜRAT YAPTI
Şampiyonluk anısına İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, Başkan Gültak’a vermiş olduğu desteklerden dolayı İçel İdman Yurdu forması armağan etti. Başkan Gültak’ın her zaman yanlarında olduğuna dikkat çeken Başkan Saltık, “Kendisine kulübüm ve camiam olarak teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız sayın Başkanım” dedi. Başkan Gültak da konuşmasını taraftarlarla birlikte tezahürat yaparak sonlandırdı.


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi