AK PARTİ TOROSLAR İLÇE TEŞKİLATI DOLU DİZGİN SEÇİME HAZIR

AK PARTİ TOROSLAR İLÇE TEŞKİLATI DOLU DİZGİN SEÇİME HAZIR

AK PARTİ TOROSLAR İLÇE TEŞKİLATI DOLU DİZGİN SEÇİME HAZIR
Bu haber 2024-01-18 12:40:12 eklenmiş

AK PARTİ TOROSLAR İLÇE TEŞKİLATI DOLU DİZGİN SEÇİME HAZIR

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinden dolayı siyasi partiler bir oy bir oy ne kazanırsak kar diyerek seçimler için kolları şimdiden sıvadı.

Ak Parti Toroslar İlçe Teşkilatına yaptığım ziyarette baktım gördüm ki, başta Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser olmak üzere, Ak Parti Toroslar İlçe Başkan Yardımcısı Toroslar İlçe Teşkilatı SKM Başkanı Ferhat Salt, Ak Parti Toroslar İlçe Kadın Kolları Başkanı Dr. Nalan Erden ve yönetimi, yine Ak Parti Toroslar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Necdet Yeni, SKM Bilgi İşlem Sekreterya Sorumlusu Tuğba Kemik partide seçimlerde ne yapabiliriz ilk toplantılarını gerçekleştirdiler.

Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser ile yaptığımız hoş sohbette Türkiye, Mersin ve Toroslar siyasetini masaya yatırdık. Başkan Çokkeser yaptığı kısa ve ÖZ konuşmasında, Cumhur İttifakı ortağımız (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte 31 Mart'ta yerel seçime giriyoruz, başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 13 İlçe'de çok değerli Belediye Başkan adaylarımızla bu seçimlerde Mersin'de tarih yazacağız.

Tüm Belediyeleri alacağız ve çok iddialıyız.

Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Zaman Doğru Adam sloganı ile yola çıktık.

Ak Parti Mersin Milletvekillerimizle, Ak Parti Mersin İl Başkanımız Adem Aldemir ve İl Teşkilatıyla İlçe Teşkilatlarımızla istişareli bir şekilde sıfır hata ile bu seçimlerde gerek Mersin Merkezde gerek Toroslarda yaşayan değerli vatandaşlarımızın o kıymetli oylarına talibiz. Desteklerini bekliyoruz.

Seçim sonrası Mersin Taş binaya Cumhur İttifakı ortağımızla 13 İlçe Belediyelerimizin çatısına MHP-AKP bayraklarını dikeceğiz dedi.


ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi