ABER;''TOROSLAR'DA PARTİSİNİN İLK MUHTEŞEM SEÇİM İRTİBAT OFİSİNİ AÇTI.

ABER;''TOROSLAR'DA PARTİSİNİN İLK MUHTEŞEM SEÇİM İRTİBAT OFİSİNİ AÇTI.

ABER;''TOROSLAR'DA PARTİSİNİN İLK MUHTEŞEM SEÇİM İRTİBAT OFİSİNİ AÇTI.
Bu haber 2024-01-03 13:24:10 eklenmiş

ABER;''TOROSLAR'DA PARTİSİNİN İLK MUHTEŞEM SEÇİM İRTİBAT OFİSİNİ AÇTI.

'' Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Aber: “Ben Toroslara hizmetkâr olmaya talibim”

MHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Halil İbrahim Aber seçim bürosu açtı. Açılışa MHP Toroslar A. Adaylarından İlhan Çokgün İsmail Gül, Murat Altuğ Ünlü, Toroslar Belediye Başkanı A.Afşın Yılmaz ve çok sayıda davetliler katıldı.

MHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Halil İbrahim Aber açılışta yaptığı konuşmada, “Kuzey Irak’ta Şehit düşen 12 vatan evladımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” diyerek sözlerine başladı.

Aber, “Hoş geldiniz arkadaşlar, katılımınız benim için çok önemli, beni çok duygulandırdınız. Çıktığımız bu kutlu yolda bizi yalnız bırakmadığınız ve yanımızda yer aldığınız için hepinize teşekkür eder saygılar sunarım. Bildiğiniz üzere önümüzde 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler var. Bende Allah’ın takdiri sizlerin desteğine güvenerek Milliyetçi Hareket Partisi Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola çıktım.

Niyetimiz halis!

1978 doğumluyum Arslanköylü’yüm evliyim. Bir çocuk babasıyım. Doğduğumuz günden beri Toroslarda yaşayan Torosları bilen bir kardeşinizim. Torosların sorunlarını biliyorum. Sizin de bilmenizi istiyorum ki önce Allah’ın takdiri sonra Genel Başkanımız Bilge Liderimizin onayı ile sizlerin desteği ile kısmet olursa hep birlikte yöneteceğiz inşallah.

Ben Toroslara hizmetkâr olmaya talibim. Cumhur İttifakı adayı benim veya başka bir aday adayı arkadaşımızdan kim olursa olsun seçim bürosunu Milliyetçi Hareket Partisi adayımızın emrindedir. İlle ben olacağım, ille ben olacağım diye bir derdimiz yok. Kim olursa olsun başımızın üstünde yeri var buradan hepinize söz veriyorum. Sonuna kadar destekçiyim.” Diyerek katılan partililere MHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Halil İbrahim Aber tekrar katılımları için teşekkür etti.

Toroslar Belediye Başkanı A.Afşın Yılmaz yaptığı konuşmasında aday adaylarının birlik ve beraberlik içinde çalışmasının önemini anlatarak seçim ofisi açılışını yapan MHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Halil İbrahim Aber’e ve aday adaylarına başarılar diledi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi