BAŞKAN DİNİZ;''SİLİFKE'NİN ''ZAFER''İ SEÇİME HAZIR DEDİ.

BAŞKAN DİNİZ;''SİLİFKE'NİN ''ZAFER''İ SEÇİME HAZIR DEDİ.

BAŞKAN DİNİZ SİLİFKE'NİN ''ZAFER''İ SEÇİME HAZIR DEDİ.
Bu haber 2023-12-16 15:13:09 eklenmiş

SİLİFKE'NİN ''ZAFER''İ SEÇİME HAZIR

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Geçtiğimiz aylarda Silifke İlçe Kongresini yapan Zafer Partisi Silifke İlçe Başkanı çok değerli abim Avni Diniz'e gittiğim Silifke'de kendisine hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak, kendisine ve yeni yönetimine de üstün başarılar diledim.

Ziyaretimden bazı notlar aktarmak istiyorum.

ZAFER PARTİSİ'NE YAKIŞIR YENİ IŞIKLI TABELALI İLÇE BİNASI

Gittiğim ziyaret ettiğim Zafer Partisi Silifke İlçe Başkanı Avni Diniz ve Zafer Partisi İlçe Başkanlığı Teşkilattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Halit Kandemir ile Türkiye ekonomisini, Mersin ve Silifke ekonomisini özellikle de siyasetini masaya yatırdık.

Çalışkanlığı ile Silifke'de tanınan ve sevilen siması olan proje odaklı, gişimci ruhu ile bilinen Zafer Partisi Silifke İlçe Başkanı Avni Diniz ile sohbetimizde bakın Başkan Diniz ne diyor?

İsa bey, Zafer Partisi Türkiye'de olduğu gibi gerek Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ lidermiz gerekse Mersinde de İl Başkanımız Kerem Karasolak ve Silifkede de biz mevcut Cumhur İttifakının gerçek manada muhalefet yapan tek partidir Zafer Partisi diyen Başkan Diniz bilindiği gibi Türkiye'de Zafer Partisi Türkiye'nin ZAFERİ'dir.

Zafer Partisi iktidarında diyoruz ki, ''ZAFER PARTİSİ GELECEK SIĞINMACILAR GİDECEK'' ''BİLİM-BİRLİK-BARIŞ sloganımız ile çalışmalarımız sürdürüyoruz.

Başkan Diniz 31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine de hazırız diyerek Silifke İlçemizde çıkaracağımız Silifke Belediye Başkan Adayımız ile seçimi kazanacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Gerek İl Teşkilatımızla gerek İlçe Teşkilatımızla yaptığımız çalışmalarla bu seçimde Zafer Partisi Türkiye'de, Mersin'de ve Silifke'de ZAFER MEŞALESİ'ni yakmıştır dedi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi