ZAFER PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI SEÇİM STARTINI VERDİ

ZAFER PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI SEÇİM STARTINI VERDİ

ZAFER PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI SEÇİM STARTINI VERDİ
Bu haber 2023-12-08 14:31:08 eklenmiş

ZAFER PARTİSİ MERSİN İL TEŞKİLATI SEÇİM STARTINI VERDİ

Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerden dolayı Zafer Partisi Mersin İl Teşkilat YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ.

Zafer Partisi Mersin İl Teşkilatı yerel seçim çalışmalarına, Başkan Kerem Karasolak Başkanlığında toplanarak, yeni İl Başkanlığı binasında yaptığı toplantı ile start verdi.

Toplantıda konuşan Başkan Kerem Karasolak; “Mersin'de ciddi bir ilgi ile karşı karşıyayız ve bunu genel seçimlerde birçok partiyi geride bırakarak gösterdik. Halkımızın teveccühü ile İl ve İlçeleri yönetmeye talibiz.” dedi.

BAŞKAN KARASOLAK;“DOĞRU ADAYLARI BULACAĞIZ”

Yerel Seçim çalışmalarına Mersinden start verdik diyen Başkan Karasolak, yerel seçimlere Zafer Partisi her zaman olduğu gibi Hazırız diyerek sözlerine şöyle devam etti, “Hiç acele etmiyor, ince eliyor sık dokuyoruz. Doğru adayları bulmak, halkta karşılığı olan isimlerle yola çıkmak için çalışmalar yapıyoruz. Genel Başkanımız Ümit Özdağ ve Zafer Partisi şu anda halkta önemli bir karşılık buldu. Bunu doğru adayla birleştirerek Belediye seçimlerinde Mersin'de ses getireceğiz.” dedi.

Yapılan toplantıya Zafer Partisi 13 İlçe Başkanı Tam Kadro Katıldı. Toplantıya, Zafer Partisi Mersin İl Başkanı İşdamı Kerem Karasolak'ın yanısıra İl Teşkilatı, Zafer Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Özkaner, Zafer Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Arık, Zafer Partisi Silifke İlçe Başkanı Avni Diniz, Zafer Partisi Erdemli İlçe Başkanı Durmuş Doydu, Zafer Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mert Tozlu, Zafer Partisi Mut İlçe Başkanı Keramettin Büyükşahin, Zafer Partisi Gülnar İlçe Başkanı Bünyamin Çelik, Zafer Partisi Meitli İlçe Başkanı Onur Kardaş, Zafer Partisi Toroslar İlçe Başkanı Yusuf Miroğlu, Zafer Partisi Mersin İl, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Zafer Partisi Mersin İl,İlçe Gençlik Kolları Başkanları katıldı.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi