Başkan Soysal'dan Gazeteci Arıkan'a Geçmiş Olsun Ziyareti.

Başkan Soysal'dan Gazeteci Arıkan'a Geçmiş Olsun Ziyareti.

Başkan Soysal'dan Gazeteci Arıkan'a Geçmiş Olsun Ziyareti.
Bu haber 2023-09-25 18:21:10 eklenmiş

Başkan Soysal'dan Gazeteci Suphi Arıkan'a Geçmiş Olsun Ziyareti. Haber/İsa ÇAKICI

www.habermetropol.net

Mersin'in sesi kulağı Mersin'in aynası olan Mersin Ses Gazetesi İmtiyaz Sahibi Usta Gazeteci Suphi Arıkan'ın Mersin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olan Mersin Şehir Hastanesi'nde yaklaşık 15 gündür tedavisi sürerken Sayın Arıkan'a geçmiş olsun ziyaretleri de sürmektedir.

Öte yandan Mersin Şehir Hastanesi Enfeksiyon Bölümü Kat 7 / 11 Nolu odasına Mersin'in Siyasileri, bürokratları, İşadamları , Mersin Milletvekilleri, Belediye Başkanları, eş ve dostları geçmiş olsun ziyaretlerini sürdürürken, bir anlamlı ziyarette Mersin'in Öz Evladı Yörük mü Yörük Beyi İyi Parti Toroslar Belediye Meclis Üyesi İyi Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı İyi Parti Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Nihat Soysal yaptı.

Usta Gazeteci Arıkan ve Usta Siyasetçi Soysal yaptıkları hoş sohbette Soysal Suphi abimize çok geçmiş olsun dileklerimizi dile getirdik Allah kendisine acil şifalar versin ve biran önce kendisini aramızda görmek istiyoruz dedi. Usta Gazeteci Suphi Arıkan ise yaptığı açıklamada, Sayın Meclis Üyesi Nihat Soysal'ın ve İyi Parti Toroslar İlçe Teşkilatının değerli Yönetimine beni hastanede ziyaret etmeleri beni son derece memnun etti. Sayın Soysal ve İyi Parti Toroslar İlçe Yönetimine çok teşekkür ediyorum İYİ ki varsınız derken, İyi Parti Toroslar Belediye Başkan A. Adayı olan değerli kardeşim Nihat Soysal'a çıktığı bu davasında üstün başarılar diliyorum dedi.


ETİKETLER :
Diğer SAĞLIK haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi