Apple Cihazlara Radyo Hizmeti Geliyor

Apple Cihazlara Radyo Hizmeti Geliyor

iOS işletim sisteminde en başından beri bulunmayan resmi radyo uygulaması, kullanıcıların en fazla ihtiyaç duyduğu günlük uygulamalardan biri...
Bu haber 2013-04-06 23:25:46 eklenmiş

Radyo uygulamasının Apple tarafından resmi bir uygulama olarak sunulmaması kullanıcı tarafından gelen birçok şikayete yol açıyor.

Müzik sektöründeki plak şirketleri ve stüdyolar arasındaki toplantıların hızla sürdüğünü bildiren Apple, yerel ve internet radyolarını birleştirerek kullanıcılarına kaliteli bir müzik platformu sunacağını açıkladı.

Geçtiğimiz yıllarda görüşmelerin sağlıklı geçmemesi, Steve Jobs’ın sağlık durumları gibi aksiliklerle ertelenen iRadyo hizmeti, yeniden toplantı masalarına taşındı. İki kez ertelenen iRadyo projesinin yayılmasından sonra 3.parti uygulama geliştiricilerinin fırsatı haline dönüşen bu açık, kullanıcılar için kalabalık ve verimsiz bir müzik keyfi haline dönüşmesine neden olmuştu.

iOS’taki bu eksikliği resmi kanallar ve müzik şirketleriyle gidermeye çalışan Apple, iRadio adını taşıyan bir uygulama sayesinde Yerel frekanslı internet radyolarını bir arada toplayacak. DJ’lerin ve upload hizmetinin bulunmayacağı radyo uygulamasında sevdiğiniz şarkıları oynatabilir, sevdiğiniz grup ya da sanatçılara ücretsiz olarak abone olabilirsiniz.

Aylık veya yıllık abone ücretleri bulunmayan hizmetin iOS 7 ve yeni nesil iPhone modeliyle kullanıcılarına gelmesi bekleniyor.


ETİKETLER : applee radyo iradyo steve jobs ios iphone
Diğer TEKNOLOJİ haberleri
Arşiv Arama
- -
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi