Memleket Partisi Mersin İl Teşkilatı'ndan Türkiye Değişim Partisi'ne Nezaket Ziyareti.

Memleket Partisi Mersin İl Teşkilatı'ndan Türkiye Değişim Partisi'ne Nezaket Ziyareti.

Memleket Partisi Mersin İl Teşkilatı'ndan Türkiye Değişim Partisi'ne Nezaket Ziyareti.
Bu haber 2022-05-25 01:16:15 eklenmiş
Memleket Partisi Mersin İl Teşkilatı'ndan Türkiye Değişim Partisi'ne Nezaket Ziyareti.
Haber/İsa ÇAKICI
Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Özgür Türker, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Toroslar, Mezitli Yenişehir İlçe Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Sema Tunca'ya nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyarette, Memleket Partisi yöneticilerini, TDP Mersin İl Başkanı Sema Tunca, TDP Mersin İl Başkan Vekili İsa Çelik, TDP Toroslar İlçe Başkanı Erdal Baran ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer karşıladılar.
Karşılıklı yapılan hoş bir sohbetin ardından ziyaretlerinin amacı ile ilgili bilgi veren Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Özgür Türker burada yaptığı açıklamada, öncelikle Memleket Partisi olarak ziyaretimizi kabul ettiğiniz için başta Sema Tunca Başkanımıza ve değerli teşkilatınıza ben ve partim adına sizlere sonsuz teşekkür ediyorum diyerek, ziyaretimizin amacı ise partimizin başlatmış olduğu "GIDA EGEMENLİĞİ-100 MADDELİK ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ" Projelerimizi hayata geçirdik. Sayın Sema Başkanımıza bu dosyayı takdim ediyorum. İnceleyin bakın çözüm önerilerini birlikte paylaşalım dedi.
Daha sonra konuşan TDP Mersin İl Başkanı Sema Tunca ise yaptığı açıklamada, öncelikle Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Özgür Türker'e, İl Yönetim Kurulu Üyeleri'ne, İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı ben ve partim adına sizlere hoş geldiniz der, bizleri son derece memnun ettiniz. Partinizin projesini okuyup inceleyeceğim. Ne yapabiliriz konusunda birlikte hareket edebilirsek TDP adına sorunların üstesinden geleceğimizi umut ediyorum.
Vermiş olduğunuz dosyada TDP olarak, GIDA EGEMENLİĞİ-100 MADDELİK ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ" dosyanızda Bitkisel/Hayvansal Üretim (GIDA) ve Su Güvenliğini Nasıl Sağlayacağız !
Bitkisel Üretim, Sera Üretimi, Hayvansal Üretim, Su Güvenliği, Ormancılık, Tarladan Sofraya Gıda Kayıp ve İsrafını Önleme gibi konu başlıkları konusunda inceleyip ne yapabiliriz çözümü konusunda TDP olarak sonuç bildirgesini sizlerle paylaşacağız dedi.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi