Tunca'dan Çekmez'e Nezaket Ziyareti

Tunca'dan Çekmez'e Nezaket Ziyareti

Tunca'dan Çekmez'e Nezaket Ziyareti
Bu haber 2022-05-14 14:47:36 eklenmiş
TUNCA'DAN ÇEKMEZ'E ZİYARET.
Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Sema Tunca, TDP Toroslar İlçe Başkanı Erdal Baran ve İl, İlçe Yönetimi ile birlikte Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Zafer Çekmez'i ziyaret ettiler.
Karşılıklı yapılan hoş sohbette ülke gündemi, Türk Siyaseti ve esnafın sorun ve sıkıntılarının yanısıra Mersin'de toplu taşıma yapan esnafın çektiği sıkıntılar ile ard arda motorine, mazota, benzine yapılan zamlar konuları masaya yatırıldı. 
Çekmez, bizleri ziyaretinizden dolayı Sema Tunca Başkanımıza ve değerli İl İlçe yol arkadaşlarınıza çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz şeref verdiniz, ziyaretinizden dolayı son derece memnun oldum. Siyasi yaşantınızda siz ve ekibinize başarılar diliyorum. Biz esnafların sorunlarının takipçisi oldunuz içinde ayrıca teşekkür ediyor başarılar diliyorum dedi.
Daha sonra konuşan TDP Mersin İl Başkanı Sema TUNCA yaptığı açıklamada, öncelikle ben ve teşkilatını kırmayıp ziyaretimizi kabul ettiğiniz için ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Mevcut iktidar Türkiye'yi iyi yönetemiyor. Ekonomi batmış, çiftçi perişan tabi ki esnafımız zor durumda hal böyle iken ard arda yapılan zamlarda cakası. Motorine yapılan zamlar toplu taşıma esnafını zor duruma sokmuştur. Artık çaresi var. Türkiye'nin Çaresi Sarıgül'dür. TDP Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül Liderliğinde Türkiye'de iktidar olacağız ve bu kötü gidişata son vereceğiz.Tüm çalışmalarımız bu yöndedir dedi. Sarıgül geliyor, çareler bitiyor dedi.

ETİKETLER :
Diğer GÜNDEM haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi