45 YILA SIĞMAYAN LEZZET ''SABAH ET LOKANTASI''

45 YILA SIĞMAYAN LEZZET ''SABAH ET LOKANTASI''

45 YILA SIĞMAYAN LEZZET ''SABAH ET LOKANTASI''
Bu haber 2022-05-12 10:21:26 eklenmiş
45 YILA SIĞMAYAN LEZZET ''SABAH ET LOKANTASI'' HERYERDE.
Haber/İsa ÇAKICI
Nerdeydim, biraz Mersin'e tat ve lezzet veren Lokanta ve Restaurant İşletmelerini bir ziyaret edim dedim. Kendimi GURME sandım.
45 YILDIR HİZMETTE SINIR TANIMIYOR SABAH ET LOKANTASI
Sabah Lokantası İşletme Sahibi Mesiad Yönetim Kurulu Üyesi İşinsanı çalışkan üeten ve mutfaktan sofraya sunan değerli abim Adnan Gündoğdu'yu ziyaret ettim. Hiç bir şey değişmemiş, 45 yıldır aynı tat, aynı lezzet, nezih ve bir o kadar da hijyenik ortamda dost ve müşterilerine hizmetin en iyisini ve en kalitelisini sunmanın onurunu ve gururunu yaşıyor. Benden de bir o kadar 10 üzerinden 10 puan. Bu da benim nacizane fikrim. Adnan abim ve değerli misafirleri güzel bir mekanda hoş bir sohbet ettik. Gündemimiz tabi ki benim işim dolayısı ile gitmişken bir de haber desteği verim dedim. Reklamın iyi si kötüsü olmaz dedim.
Adnan abime sordum, o da cevap verdi. Kaç yıl oldu? diye. Nerdeyse 50 yıla yakın tam 45 yıldır Mersinlilere hizmet veriyor Sabah Lokantası (Restaurant) dedi Adnan abim. Yaptığımız yapıcı sohbetimizde, bakın Adnan Gündoğdu abim ne diyor?
Gündoğdu, SABAH ET LOKANTA'mız kurulduğunda 60 kişilik küçük esnaf lokantası olarak dizayn edilmişken geçen yıllar da 7. Şubemizle Mersin İl'i ve bölge ekonomisinin büyümesinde istihdam sağlayarak katkı sağlamaya devam etmekteyiz.
Pozcu, Mezitli, İstiklal Caddesi, Hastane Caddesi, Jimmy Joker Tarsu,
Sabah Döner Palm City ve Forum Şube'de hizmetimiz devam ediyor.
Mersinliler hizmetin en iyisine layık, her gün 100-150 yemek çeşitlerimizle verdiğimiz hizmette müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Günlük sabah, öğlen ve akşam işletmemizde müşterilerimiz ne istiyor ise damak tadı ve leziz yemek menüsünü hazırlayıp kendilerine sunuyoruz diyen Gündoğdu İsa kardeşim beni de ziyaretin son derece memnun etti hoş geldin şeref verdin. Bize de haber ve reklam desteği vermenden dolayı Sabah Lokantası Ailesi olarak sana ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.
Tabi ki, bana da hayırlı işler, bol kazançlar demek düşer. İyi çalışmalar diliyorum.
SABAH ET LOKANTASI POZCU
Telefon
0324 329 1515
email
pozcu@sabahlokantasi.com.tr
Adres Bilgisi
GMK Bulvarı No:306/A MERSİN

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi