LEZZETİN ADI HACIBABA ET LOKANTASI

LEZZETİN ADI HACIBABA ET LOKANTASI

LEZZETİN ADI HACIBABA ET LOKANTASI
Bu haber 2022-05-12 09:08:41 eklenmiş
LEZZETİN ADI HACIBABA ET LOKANTASI
Hacıbaba Et Lokantası Pozcu İşletme Müdürü değerli Mehmet Dağ'ı ziyaret ederek hoş bir sohbet ettik. Dağ, 25 yıldır sektörde olduklarını ve 1988’den beri Mersin’de hizmet verdiklerini belirterek; “Hacıbaba Et Lokantası bu işe çok küçük bir işletme olarak başlamış ve Yenişehir Pozcu’da Mersinli dost ve müşterilerine hizmette sınır tanımıyor, Hacıbaba Et Lokantası Pozcu Şubemizde günlük 150 çeşit birbirinden leziz yemek ile hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti için çalışmalarımız bu yönde. Şu anda biz Hacıbaba Et Lokantaları olarak Mersin’in en iyi mutfağına sahibiz. Çok büyük bir mutfağa sahibiz.Nezih ve hijyenik bir ortamı ile en iyi ve kalite ürünlerle dolu iddialı bir mutfak ile hizmet veriyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Biz işimizi severek yapan insanlarız. Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir” diyen
DAĞ son olarak, Hacıbaba Et Lokantaları Zinciri Sahipleri başta Şehmuz ve Zeki Ceylan olmak üzere Ceylan Ailesi Mersine ve İlçelerine Hacıbaba Et Lokantalarını kazandırarak hem ülke ekonomisine hem Mersin ekonomisine istihdam yaratmış, binlerce aile iş sahibi olmuş. Bu gurur Hacıbaba Et Lokantası'na yakışır dedi.
www.habermetropol.net Ailesi olarakBana da hayırlı işler der, Allah bol kazançlar versin, hayırlı çalışmalar demek düşer.

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
© Copyright 2024 Metropol Haber. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi